Βάσω Λασκαράκη: «Ένιωσα την καρδιά μου να κάνει «κρακ» και να σπάει»
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: «Ένιωσα την καρδιά μου να κάνει «κρακ» και να σπάει»

Για τη μοναχοκόρη της μιλάει στο ΟΚ η Βάσω Λασκαράκη, στην οποία έχει τρομερή αδυναμία, αλλά ωστόσο, προσπαθεί να είναι σωστή μαμά...

Δυσκολεύτηκες να αποχωριστείς την κόρη σου όταν την πήγες για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό;

«Η Εύα δεν έκλαψε καθόλου το πρώτο διάστημα, που πήγε στον παιδικό σταθμό. Πήγαινε κανονικά, έπαιζε με τα άλλα παιδάκια και ούτε που την ενδιαφέραμε εμείς, σε σημείο που έλεγα στον Γιάννη: «Το παιδί μας δεν μας θέλει πια! Μας βαρέθηκε, θέλει να φύγει από το σπίτι και να γνωρίσει άλλο κόσμο». Ύστερα από τρεις εβδομάδες, συνειδητοποίησε πια ότι αυτό θα ήταν ρουτίνα για εκείνη και την ώρα που την κατέβαζα για να τη βάλω στο σχολικό, άρχισε να κλαίει. Από τη μία ομολογώ ότι στενοχωριόμουν, αλλά από την άλλη χάρηκα γιατί είπα: «Α, εντάξει. Δε μας βαρέθηκε! Μας αγαπάει». Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, όταν την είδα να κλαίει, ένιωσα την καρδιά μου να κάνει «κρακ» και να σπάει κι ανέβηκα στο σπίτι κλαίγοντας. Αμέσως τηλεφώνησα στον παιδικό σταθμό, όπου με καθησύχασαν λέγονται μου: «Κυρία Λασκαράκη, ηρεμήστε. Όλα τα παιδιά έτσι κάνουν! Εδώ πάντως δεν ήρθε κλαμένη». (Γελάει.)

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι ότι η Εύα μπορεί να σε κάνει ό,τι θέλει επειδή θα κλάψει όταν κάτι την ενοχλεί;

«Όχι. Δεν θα πάθω υστερία αν την ακούσω να κλαίει κι αν θα πρέπει να τη μαλώσω, όταν κάνει κάτι που δεν πρέπει, θα το κάνω. Νομίζω ότι είμαι πιο αυστηρή από τον Γιάννη σε αυτά τα ζητήματα. Το περίεργο είναι ότι εκεί που θα τη μαλώσω, μπορεί να έρθει και να μου πει: «Πάρε με αγκαλιά!». Μου έχει αδυναμία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved