Ο λαϊκός τραγουδιστής, τα 4 παιδιά και οι 3 γυναίκες
Showbiz

Ο λαϊκός τραγουδιστής, τα 4 παιδιά και οι 3 γυναίκες

Τον ξέρετε καλά… Και ποιος δεν έχει τραγουδήσει τις επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια. Και αν υπάρχει κάτι στο οποίο συμφωνούν οι περισσότεροι, είναι ότι έχει… φωνάρα. 

-Υπήρξες αυτοκαταστροφικός;

«Βέβαια. Υπήρξα και αυτοκαταστροφικός. Πολλές φορές μπορούσα να χαλάσω ή να μη δεχτώ μία συνεργασία για προσωπικούς μου λόγους, για κάποιο παράπονο που ενδεχομένως είχα» τόνισε στο ΕΓΩ ο Θέμης Αδαμαντίδης .

-Υπήρξαν, πιστεύεις, άνθρωποι του χώρου που σε πολέμησαν;

«Ναι και αυτό είναι εμφανές. Ήμουν αποκλεισμένος από ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και κανάλια. Με ποια δικαιολογία; Δεν το έψαξα. Όταν δεν με θέλουν μία, δεν τους θέλω δέκα.»

-Σου ζήτησαν ποτέ χρήματα για να παίξουν τραγούδια σου;

«Εγώ λεφτά έδινα μόνο από προσωπική μου ευχαρίστηση. Δεν ανεχόμουν τέτοια πράγματα, τύπου «δώσε μου τόσα χρήματα για να σε διαφημίσω». Πουλούσα. Δεν μπορούσαν να με προσεγγίσουν για να μου ζητήσουν λεφτά προκειμένου να παίξουν τα τραγούδια μου. Υπήρξε και μία περίοδος που ήμουν πιο χαλαρά στα πράγματα, αλλά και τότε είχα την ίδια άποψη πάνω σ' αυτό. Αν κάποιος αξίζει, θα τον παίξουν, αν δεν αξίζει, ας μην το πράξουν.»

-Έχουν παίξει και πάρα πολλούς καλλιτέχνες που δεν άξιζαν.

« Σίγουρα. Αυτοί πληρώνουν. Προσωπικά δεν είδα ποτέ τη δουλειά μου επιχειρηματικά. Δεν πούλησα ένα σπίτι για να πάρω τρία έπειτα από χρόνια. Δεν τζόγαρα πάνω στη δουλειά μου.

-Έζησες παράφορους έρωτες;

«Σίγουρα. Όταν ερωτεύομαι ή παθιάζομαι, το τραβάω πολύ, φτάνω στα άκρα, δίνομαι. Έχεις τέσσερα παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Μου κάνει εντύπωση ότι τα δύο είναι γύρω στα 20, ενώ τα τελευταία δύο είναι τεσσάρων και πεντέμισι ετών. Εγώ κάνω αυτό που τελικά ζητά η ψυχή μου, αψηφώντας τις επιπτώσεις, γιατί νομίζω ότι ένα παιδί είναι πρώτα απ' όλα θέλημα Θεού. Αγαπώ και τα τέσσερα παιδιά μου και είμαι πολύ ευτυχισμένος.»

-Τα τελευταία δύο παιδιά σου είναι με δύο διαφορετικές γυναίκες.

«Αυτό είναι μια κίνηση στα άκρα, δεν θα την έκανε ένας άνθρωπος που έχει ήδη παιδιά. Είναι ασυνήθιστο. Φρόντισα να περάσει λίγο ο χρόνος, να μεγαλώσουν τα δύο πρώτα παιδιά μου. Με την πρώτη μου γυναίκα ήμουν σε διάσταση, οπότε προέκυψαν και τα άλλα δύο παιδιά και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Τα αγαπώ πολύ.»

-Ήταν εύκολο για τα μεγαλύτερα παιδιά σου να αποδεχτούν τα αδέλφια τους;

«Αγαπούν τα αδέλφια τους.»

- Οι δύο κυρίες με τις οποίες έφερες στον κόσμο τα δύο μικρότερα παιδιά σου ήταν δεσμοί σου. Δεν θέλησες να παντρευτείς ξανά;

«Όχι. Μία φορά είναι αρκετή.»

- Δεν σου πήγαινε ο γάμος;

«Ο γάμος είναι για τους τύπους, η ουσία είναι η αγάπη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved