Πώς είναι η Τζώρτζια ως μαμά;
Showbiz

Πώς είναι η Τζώρτζια ως μαμά;

Είναι μία ευτυχισμένη και τρυφερή μαμά και ποτέ δεν έχει εκθέσει τα παιδιά της στα φώτα της δημοσιότητας. Η Τζώρτζια μιλάει για αυτή την πλευρά του εαυτού της.

Αλήθεια είναι παραδοσιακή μαμά;

«Είμαι και παραδοσιακή. Μ αρέσει η χαρά να μοιράζεσαι κάτι με αυτούς που αγαπάς. Χαίρομαι την μητρότητα και έχω συνειδητά αποφασίσει να μην βαρυγκωμώ καθόλου. Μ αρέσει πολύ η συντροφιά των παιδιών. Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν φοβερή ευρηματικότητα και ξεκάθαρη διάνοια. Μπορούν να σου πουν υπέροχα πράγματα, φτάνει να έχεις διάθεση να τα ακούσεις. Η καθημερινή κούραση μας οδηγεί συχνά σε μια ανέχεια. Είμαι αρκετά οριοθετημένη και νομίζω καθόλου υστερική. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι το παιδί μου, επειδή είναι παιδί μου, πρέπει να ξέρει μουσική ή πρέπει να είναι καλός μαθητής. Θέλω να κάνουν τα πράγματα που επιθυμούν και να δημιουργήσουν δική τους προσωπικότητα, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Να παίρνουν αγάπη και να αισθάνονται ότι είμαι δίπλα, όχι από πάνω. Νομίζω ότι με αυτό είναι ευτυχισμένα. Πρέπει να είσαι κοντά. Θέλει τη παρουσία σου το παιδί».

Σε έχουν δει στην σκηνή;

«Όχι. Δεν ήθελαν. Κυρίως ο μεγάλος μου γιος όταν ήταν μικρότερος φοβόταν από την κατάσταση της δικής μου απόλυτης ελευθερίας και του χαμού στη σκηνή. Δεν του έδιναν την εικόνα της μαμάς που ξέρει. Που είναι σίγουρη και μπορεί να στηριχθεί κάποιος πάνω της. Του δίνουν την εικόνα ενός εύθραυστου πλάσματος, που μπορεί να σπάσει από στιγμή σε στιγμή».

Πηγή: musiccorner

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved