Γιάννης Ευαγγελίδης: «Οι σχέσεις μου δεν κρατούσαν περισσότερο από 1-2 μήνες,»
Showbiz

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Οι σχέσεις μου δεν κρατούσαν περισσότερο από 1-2 μήνες,»

Ο Γιαννης Ευαγγελίδης ήταν ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς. Πέρασαν από δίπλα του πολλές γυναίκες…

«Δεν θυμάμαι, δεν ξέρω να πω. Οι σχέσεις μου, δυστύχημα για μένα, αυτό ήταν ελάττωμα μου ψυχολογικό, δεν κρατούσαν περισσότερο από 1-2 μήνες, γιατί πάντα πήγαινα με μια γυναίκα που με κολάκευε, που έβρισκα ότι ήταν ωραία, αλλά μετά από λίγο πήγαινα με κάποια άλλη, που την έβλεπα πιο ωραία. Ήταν τραγικό ελάττωμα, ωραιοπάθεια, ανωριμότητα, δεν ξέρω τι... Τώρα πια δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα. Πολλές φορές γίνομαι κακός με τον εαυτό μου» τόνισε στο Λοιπόν ο Γιάννης Ευαγγελίδης.

-Για ποιο λόγο;

«Γυναίκες της γενιάς μου, του θεάτρου, που μου αρέσανε και που με αποκρούσανε, όταν τις βλέπω σήμερα, λέω «καλά πάθατε».»

-Δεν ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σας;

«Ναι. Μια ωραία γυναίκα δεν είναι πάντα διαθέσιμη. Η φιλοδοξία μου ήταν να έχω μια γυναίκα που να μου αρέσει πνευματικά και αισθητικά. Οι γυναίκες της δικής μου γενιάς έχουν ποντάρει πολύ στην ομορφιά του5, στην εμφάνιση τους, με αυτή έκαναν καριέρα. Αρχίζουν και κάνουν τα διάφορα κόλπα, «τραβήγματα» από εδώ και από εκεί, όταν δημιουργείται ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι ωραίο, λέω από μέσα μου: «Με απέρριψες; Καλά να πάθεις που γέρασες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved