Έκτορας Μποτρίνι: «Είναι σαν παραμύθι η ζωή μου»
Showbiz

Έκτορας Μποτρίνι: «Είναι σαν παραμύθι η ζωή μου»

Οι αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια, οι πόλεις και οι χώρες, όπου έχει ζήσει, η οικογένειά του και η αγαπημένη... κουζίνα του Έκτορα Μποτρίνι!

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τα παιδικά σου χρόνια;

«Γεννήθηκα στην Κέρκυρα και, λόγω του Ιταλού πατέρα μου, πηγαίναμε συνέχεια στην Τοσκάνη. Έχω περάσει πολύ ωραία παιδικά χρόνια. Είναι σαν παραμύθι η ζωή μου. Λόγω της δουλειάς του πατέρα μου -σε μεγάλη εταιρεία- ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο. Στο Κάιρο ζούσαμε σε έναν εξαιρετικό χώρο, που ήταν σαν παλάτι, θυμάμαι, πήγαινα σχολείο στην Ηλιούπολη του Κάιρο. Ήταν μια όαση στο χάος της πόλης. Έχουμε πάει επίσης στη Σαρδηνία, την Κορσική και τη Σικελία, το Μαρόκο, τη Γουαδελούπη και την Τυνησία. Έζησα σε φανταστικά μέρη, με πολλή αγάπη και έχοντας γύρω μου αξιόλογους ανθρώπους. Ο πατέρας μου λέγεται Ετρούσκος και η μητέρα μου Ισμήνη. Αν και είμαι μοναχοπαίδι, δεν ένιωσα ποτέ μοναξιά. Ήμουν πάντα περιτριγυρισμένος από κόσμο. Δεν ένιωσα την ανάγκη να έχω αδελφό».

Έχεις δοκιμάσει όλες τις κουζίνες;

«Οι κουζίνες είναι πολλές. Έχω δοκιμάσει ορισμένες: ιταλική, γαλλική, μαροκινή, κινέζικη. Όλες μου αρέσουν, καθεμία έχει το δικό της χάρισμα. Ωστόσο, λόγω συγγένειας, αγαπημένη μου είναι η ιταλική. Είναι απλοϊκή και ανάλαφρη. Στην ιταλική κουζίνα υπερισχύουν τα υλικά, όχι ο μάγειρας».

ΠΗΓΗ: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved