Το αγοροκόριτσο... Σμαράγδα Καρύδη!
Showbiz

Το αγοροκόριτσο... Σμαράγδα Καρύδη!

Μια ακόμη πτυχή του εαυτού της ξεδίπλωσε σε συνέντευξή της στο "Jenny Jenny" η Σμαράγδα Καρύδη!

Μια από τις πιο δύσκολες έως επικίνδυνες εφηβείες πέρασε η ηθοποιός, η οποία διηγήθηκε ορισμένα περιστατικά στην Τζένη Μπαλατσινού και την παρέα της!

«Μικρή έπαιζα ξύλο με τις φίλες μου».

Φλερτ
«Άφηνα στον άλλο να καταλάβει ότι τώρα πρέπει να κινηθεί. Στο τέλος αυτός νόμιζε ότι κάνει το πρώτο βήμα, ενώ πολύ συχνά ένα κρυφό πρώτο βήμα το είχα κάνει εγώ».

Η επαναστατική της εφηβεία
«Δεν ήμουν το παιδί που θα μου άρεσε να με είχα παιδί στην εφηβεία. Στην πραγματικότητα, οι έρημοι οι γονείς μου δεν μου έφεραν ιδιαίτερες αντιρρήσεις ποτέ και δεν με καταπίεσαν. Η εφηβεία μου όμως, μου ήρθε λίγο απότομα –με έπιασε αυτό το ορμονικό που παθαίνεις- και τα έπαιρνα όλα πολύ σοβαρά. Είναι μια ηλικία κατά την οποία διαμορφώνονται τα πάντα για μετά. Έκανα βλακείες με τους γονείς μου, χανόμουν, έφευγα διακοπές και με ψάχνανε, δεν τους έπαιρνα ούτε τηλέφωνο. Δεν υπήρχαν και κινητά τότε.
Μια φορά είχα πάει στην Κρήτη διακοπές σε ένα φίλο μου και είχα πάνω μου λεφτά για 20 μέρες. Αλλά είπα «είναι πολύ ωραία εδώ, θα πιάσω δουλειά για να μείνω κι άλλο». Έπιασα δουλειά ως barwoman, ούτε ποτά δεν ήξερα να φτιάχνω, αλλά λύσσαγα! Ήθελα να γυρίσω στον Αγιασμό του σχολείου, όχι νωρίτερα. Οι δικοί μου είχαν λαλήσει. Εκεί τους είχα ταλαιπωρήσει, αλλά το χειρίστηκαν σωστά. Αν ήμουν γονιός και μου τα’ κανε αυτά το παιδί μου θα είχα τρελαθεί», παραδέχτηκε.

Όταν την παράτησε ο παππούς της!
«Ένα καλοκαίρι στο Ξυλόκαστρο που είχαμε σπίτι, κοίμιζα τον παππού μου, έφευγα απ’ το παράθυρο και γυρνούσα το πρωί. Του έλεγα «παππού νυστάζω πάρα πολύ, πήγαινε για ύπνο». Έμπαινα στο δωμάτιό μου, κλειδωνόμουνα, έφευγα κρυφά και γυρνούσα στις 6 το πρωί από τη ντισκοτέκ με το ποδήλατο. Ένα πρωί γυρνάω και βλέπω την πόρτα σπασμένη. Ο παππούς είχε καταλάβει ότι αυτή δε μπορεί να κοιμάται στις 10 και να ξυπνάει στις 3 – 4 το μεσημέρι. Τι ύπνος είναι αυτός που κάνει;
Με περίμενε έξαλλος, τσακωθήκαμε, έγινε χαμός με τους γονείς μου. Τους είπε «εγώ δεν την αναλαμβάνω άλλο» και έφυγε από το Ξυλόκαστρο. Έμεινα μόνη μου. Οι γονείς μου δε φοβόντουσαν τόσο πολύ για εμένα γιατί γνώριζαν μεν ότι κάνω τρέλες αλλά ήξεραν πως έχω και πολύ ισχυρό το αίσθημα της αυτοσυντήρησης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved