Γιάννης Ευαγγελίδης: «Δεν έχω το ιερό μένος, τη διάθεση να πεθάνω επάνω στο σανίδι»
Showbiz

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Δεν έχω το ιερό μένος, τη διάθεση να πεθάνω επάνω στο σανίδι»

Γιατί θέλει να ζήσει όσο πιο απλά γίνεται και εκτός θεάτρου, όπως εξομολογείται στο Λοιπόν ο Γιαννης Ευαγγελίδης;

Σε έναν ηθοποιό με μεγάλη πορεία και εμπειρία στο χώρο με την πάροδο του χρόνου οι προτάσεις για δουλειά λιγοστεύουν ή η επιλογή τις κάνει λιγότερες;

«Μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο ή και κανένα. Υπάρχει η προσωπική επιλογή, που από ένα σημείο και μετά, αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ με το θέατρο. Έζησα το θέατρο 50 χρόνια πάνω στη δράση, πηγαίνω προς τα 79 μου χρόνια και πιστεύω ότι ο ηθοποιός πρέπει να μπορεί να βλέπει κι άλλα πράγματα εκτός από τη δουλειά του. Δεν έχω το ιερό μένος, τη διάθεση να πεθάνω επάνω στο σανίδι. Με έχει πικράνει πολλές φορές που έχω δει φίλους, μεγαλύτερους από μένα στην ηλικία, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Νίκο Ρίζο, μέχρι τελευταία στιγμή να τους κουβαλάνε επάνω στο σανίδι. Δεν το θέλω, γι' αυτό έχω αποφασίσει να μην παίζω, να πηγαίνω να βλέπω θέατρο όποτε έχω όρεξη».

Ποια είναι αυτά;

«Να ξυπνήσω την ώρα που θέλω, αν και ξυπνάω πρωί, να ξαπλώνω την ώρα που θέλω, να βγαίνω όποτε θέλω.... Μια ζωή έτρεχα από τη μία σεζόν στην άλλη και δεν ήξερα τι ήταν οι διακοπές. Τώρα τα παιδιά μου μεγάλωσαν, αποκατασταθήκανε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved