Ο γάμος του Χρήστου Πάζη
Showbiz

Ο γάμος του Χρήστου Πάζη

Της Τζώρτζιας Συρίχα

Το gossip-tv σας παρουσιάζει αποκλειστικά φωτογραφίες από τον γάμο του Χρήστου και της Βαρβάρας Πάζη. Ο γάμος του τραγουδιστή έγινε την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου της χρονιάς αυτής. Καμία φωτογραφία όμως δεν είδε το φως της δημοσιότητας μέχρι που το gossip-tv έρχεται να σας τα δείξει όλα.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ι. Ν. Του Αγίου Ιωάννη της Καλαμαριάς, με κουμπάρους τον καλύτερο φίλο του Χρήστου Πάζη, Γιάννη Τσόγια και τον βιολιστή της ορχήστρας του, Ζήση Κατσιάρα. Το νυφικό της Βαρβάρας το σχεδίασε και το έραψε μια καλή της φίλη. Άξιο λόγου όμως δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες της τελετής που βλέπετε για πρώτη φορά, αλλά το love story του ζευγαριού.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν δέκα ολόκληρα χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Το 1999 δηλαδή ξεκίνησαν μια σχέση, η οποία κράτησε όμως μόνο ένα χρόνο. Το 2000 ο τραγουδιστής έπρεπε να κατέβει στην Αθήνα για τις ανάγκες της καριέρας του, έτσι ο δεσμός του με την Βαρβάρα τελείωσε άδοξα. Τον Σεπτέμβριο όμως του 2008 έγινε κάτι που άλλαξε την ζωή και των δύο. Μια τυχαία συνάντηση σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στάθηκε δυνατή να ξανακολλήσει το γυαλί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved