Η Μαρία Ηλιάκη το παραδέχεται για πρώτη φορά: «Είμαι ερωτευμένη»
Showbiz

Η Μαρία Ηλιάκη το παραδέχεται για πρώτη φορά: «Είμαι ερωτευμένη»

Είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε τόσο χαρούμενη τη Μαρία Ηλιάκη.

Η αλήθεια είναι ότι πριν γνωρίσει τον άνθρωπό της, Νεκτάριο Γαλίτη, οι ατυχίες τη χτυπούσαν η μία μετά την άλλη!

Ο έρωτας όμως της γέμισε τη ζωή και πλέον, όπως είπε: «Για να το λήξουμε. Είμαι τόσο ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, που δεν με νοιάζει τίποτα»!

Πριν από δύο μήνες είχαμε δει για πρώτη φορά τη Μαρία Ηλιάκη με το νέο της αγαπημένο σε παπαρατσικές λήψεις. Από τότε, η παρουσιάστρια δεν κρύβεται με τον Νεκτάριο Γαλίτη.

Αυτή τη φορά ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό Σου Κου» και οι φίλοι της και πρώην συνεργάτες της, Μαρία Μπεκατώρου και Νίκος Μουτσινάς την...«ανέκριναν» με το μοναδικό τους τρόπο.

«Πιστεύω ότι είναι πιο κατασταλαγμένη και ισορροπημένη από ποτέ και αυτός που μπορεί κάποια χρόνια πριν να αναζητούσε συναισθηματικά, είναι στο δρόμο που τον βρίσκει», της ανέφερε η παρουσιάστρια, με τη Μαρία Ηλιάκη να απαντά: «Για να μην κρυβόμαστε, δόξα τω Θεώ είμαι μία χαρά. Ερωτευμένη, ευτυχισμένη, μία χαρά. Είναι η πρώτη χρονιά φέτος, που θέλω να τελειώσει η εκπομπή και να πάω σπίτι μου», ανέφερε μεταξύ των άλλων.

Μία φορά κάναμε ιππασία και έτυχε μία κυρία να μας φωτογραφίσει, σχολίασε για τις πρώτες φωτογραφίες, που είχαν διαρρεύσει με το αγαπημένο της Νεκτάριο, με το Νίκο Μουτσινά να «πετά» όπως πάντα σπαρταριστές ατάκες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved