Κατερίνα Ζαρίφη: «Θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ραδιοφωνατζού»
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ραδιοφωνατζού»

Κάποια στιγμή όλα αυτά τα χρόνια που κάνει τηλεόραση η Κατερίνα Ζαρίφη, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και ως κεντρική παρουσιάστρια και ανέλαβε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ». Τέτοιου είδους τηλεοπτικές ανησυχίες δεν έχει πια;

«Οχι, μωρέ, είμαι πια σε εντελώς διαφορετική φάση. Αυτή την παιδική αρρώστια την έχω περάσει εδώ και καιρό. Είμαι μια χαρά με ό,τι κάνω. Με το ραδιοφωνάκι μου, την τόση όση τηλεόραση και με ό,τι άλλο μου προκύπτει και μου κινεί το ενδιαφέρον. Τέτοια άγχη πια δεν έχω... Δεν με νοιάζει να είμαι η Κατερίνα Ζαρίφη και να έχω τη δική μου εκπομπή. Για ποιον λόγο; Τι παραπάνω έχω να κερδίσω; Μια καλύτερη θέση στα μπουζούκια και στο τσακίρ κέφι να με κεράσει κι ένα λεμοντσέλο ο μπάρμαν;» τόνισε στο TV Έθνος.

-Μπορείς να ζήσεις μακριά από την τηλεόραση;

«Εννοείται, άσε που όσο περίεργο κι αν σου φαντάζει, θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ραδιοφωνατζού. Βέβαια και αγαπάω την τηλεόραση, αλλά αν τύχει να μείνω και μακριά της δεν θ’ αφήσω σαν την Αννα Βίσση το... γκάζι ανοιχτό (γέλια)! Σε όλους εμάς που ανήκουμε στην κατηγορία των... ημιεπώνυμων του σούπερ μάρκετ είναι δυνατόν να μας κόβεται η ανάσα μόλις σκεφτούμε ότι του χρόνου μπορεί και να μην είμαστε στο γυαλί; Ποιοι είμαστε; Ο Φρέντυ Γερμανός ή η Ελένη Μενεγάκη; Γι’ αυτό και φροντίζω η ζωή μου να ξεκινά πέρα από την τηλεόραση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved