Έλενα Ακρίτα: Δεν περίμενε αυτή την απάντηση όταν πήρε τηλέφωνο στην «Κιβωτό»
Showbiz

Έλενα Ακρίτα: Δεν περίμενε αυτή την απάντηση όταν πήρε τηλέφωνο στην «Κιβωτό»

Εν όψει των Χριστουγέννων, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να δώσει χρήματα στην «Κιβωτό».

Η ίδια μοιράστηκε με τους φίλους της στο facebook την συνομιλία που είχε με τον υπεύθυνο όταν πήρε τηλέφωνο να τον ενημερώσει ότι θέλει να δώσε ένα χρηματικό ποσό.
Δείτε τι έγραψε:
«Πήρα σήμερα τηλέφωνο την Κιβωτό του Κόσμου του πατέρα Αντώνιου Πανανικολάου. Οι φίλες μου κι εγώ είχαμε μαζέψει ένα μικρό ποσόν κι ήθελα να ρωτήσω πού και πώς να το διαθέσουμε - γιατί οι ανάγκες εκεί είναι τραγικές. Να πάρουμε τρόφιμα; Ρουχαλάκια; Παιχνίδια;
Ο υπεύθυνος εκεί θα έλεγα πως με δίδαξε με την απάντηση του:
"Σας παρακαλώ, μην τα αγοράσετε εσείς. Πάρτε μας δωροεπιταγές, έτσι ώστε τα παιδιά να πάνε στα μαγαζιά να διαλέξουν τα ίδια το μπουφανάκι, την κούκλα, το αυτοκινητάκι τους. Έτσι θα νιώθουν πως συμμετέχουν και τα ίδια στην γιορτινή ατμόσφαιρα. Όπως όλα τα παιδιά".
Όπως όλα τα παιδιά... Γιατί ο εθελοντισμός δεν είναι ούτε φιλανθρωπία, ούτε ελεημοσύνη. Είναι πρόσφορά ψυχής: Εκτός από τις απαραίτητες γνώσεις παιδοψυχολογίας - γίνεται με χαμόγελο, νοίαξιμο, αγάπη. Γίνεται μια αγκαλιά ανοιχτή. Μια Κιβωτός του Κόσμου για όλα τα παιδιά...
Υ.Γ. Διευκρίνηση: Η ανάρτηση γίνεται για ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση φίλων που θέλουν να βοηθήσουν. Ασχολούμαι χρόνια με τον εθελοντισμό και δεν το κοινοποιώ ποτέ. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το κίνητρο μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved