Γκερέκου-Βοσκόπουλος: Πρώτη δημόσια μετά την παραίτηση
Showbiz

Γκερέκου-Βοσκόπουλος: Πρώτη δημόσια μετά την παραίτηση

Στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης, βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις χορευτικές επιδείξεις της 9χρονης κόρης τους Μαρίας.

Το ζευγάρι προκειμένου να προστατεύσει τις ιδιωτικές του στιγμές ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ του σπιτιού του για να μεταβεί σε ένα φιλικό σπίτι και να μπει σε δεύτερο αυτοκίνητο. Από εκεί πήγε σε άλλο σημείο, οπού το περίμενε άτομο της προσωπικής του ασφάλειας με ένα άλλο τρίτο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στην Αργυρούπολη.

Κατά την είσοδο τους στο θέατρο οι δύο γονείς περπάτησαν με απόσταση μεταξύ τους την οποία κάλυψε η Άντζελα Γκερέκου κρατώντας την μικρή Μαρία από το χέρι. Εντύπωση προκάλεσε πάντως το γεγονός πως ενώ θα περίμενε κανείς η πρώην υφυπουργός να έχει χάσει την καλή της διάθεση, εκείνη ήταν εξαιρετικά πρόσχαρη και φιλική με όλους, αντίθετα με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος ήταν εξαιρετικά προβληματισμένος.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της βγήκαν έξω από την αίθουσα και συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους ενώ αντίθετα ο Τόλης Βοσκόπουλος παρέμεινε μόνος στη θέση του.

Μετά το τέλος της παράστασης οι δύο γονείς, εμφανώς συγκινημένοι, χειροκρότησαν την κόρη τους ενώ η Άντζελα Γκερέκου ανέβηκε στη σκηνή, σφιχταγκάλιασε την κόρη της και τη συνεχάρη για την υπέροχη παράσταση που έδωσε.
Πηγή: Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved