Χρήστος Στέργιογλου: «H θλίψη της απώλειας δεν περιγράφεται με λόγια»
Showbiz

Χρήστος Στέργιογλου: «H θλίψη της απώλειας δεν περιγράφεται με λόγια»

 «H θλίψη της απώλειας δεν περιγράφεται με λόγια. Κάποια πράγματα στη ζωή δεν χρειάζονται ανάλυση» λέει ο διακεκριμένος ηθοποιός Χρήστος Στέργιογλου, μία ημέρα μετά την απώλεια του φίλου και συνεργάτη του, Μηνά Χατζησάββα. 

Ποιος αμφισβητεί πως είναι άβολο να συζητιούνται όλα αυτά που συνεχίζουν ενώ υπάρχει ένας θάνατος. Ασφαλώς, κανείς. Αλλά «η μνήμη απαλύνει τον πόνο», απαντάει » στο ένθετο Τέχνες. Κάθεται στη σκάλα που ενώνει την αυλαία με τον εξώστη στο Εθνικό Θέατρο και περιμένει να ξεκινήσει η πρόβα για την παράσταση «Ο βίος του Γαλιλαίου» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, που ανεβαίνει στις 10 Δεκεμβρίου στο Θέατρο ΡΕΧ - Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη»

«Το έργο αφιερώνεται ατή μνήμη του Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος υπήρξε ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου έργου το 1998», συμπληρώνει και βάζει τελεία σε όλες τις... σκόρπιες σκέψεις εις μνήμην του. Κι όλα αυτά ενώ εκείνος ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε «ένα μεγάλο έργο, με μεγάλες αλήθειες. Ο Γαλιλαίος του Μπρεχτ σπάει κόκαλα. Δουλεύω εδώ και 4 μήνες πάνω στο ρόλο και καθημερινά ανακαλύπτω αλήθειες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved