Τιτίκα Στασινοπούλου: «Δεν προκαλέσαμε ποτέ τη δημοσιότητα με τα προσωπικά μας»
Showbiz

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Δεν προκαλέσαμε ποτέ τη δημοσιότητα με τα προσωπικά μας»

H Τιτίκα Στασινοπούλου υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Παπαζήση με τον οποίο και παντρεύτηκε. Πώς γνωριστήκανε;

«Ο πρώτος μου θεατρικός ρόλος ήταν στο έργο «Το ζευγάρωμα» του Γρηγόρη Ξενόπουλου στο ΚΘΒΕ. Υστερα από οκτώ μήνες έσπασα το συμβόλαιό μου γιατί επιθυμούσα να παίξω στο Ελεύθερο Θέατρο, εκεί όπου γνωρίστηκα με τον Γιώργο. Οπως μου είπε αργότερα, ο θίασος περίμενε να δει μια «ψωνισμένη» γιατί προερχόμουν από το Εθνικό. Οταν με γνώρισαν όμως, ηρέμησαν!» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

-Εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς σας;

«Στην αρχή ήμασταν φίλοι, μετά γίναμε ζευγάρι. Στο μυαλό μας υπήρχε η επιθυμία για μελλοντική δημιουργία οικογένειας, όμως τα γεγονότα μάς πρόλαβαν! Παντρευτήκαμε ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, επειδή ήμουν έγκυος. Οι γονείς μου δεν ήταν καθόλου ενθουσιασμένοι με την επιλογή μου ούτε με το ότι περίμενα παιδί προ γάμου. Υπήρχε όμως και χειρότερο! Η αδελφή μου ήταν κι εκείνη εγκυμονούσα το ίδιο διάστημα, στο πρώτο της παιδί, επίσης ανύπαντρη. Τον φοβόμουν τον γάμο, αυτό το «εδώ μαζί για πάντα» μου ήταν βαρύ, όμως ο Γιώργος ήταν σπουδαίος σύντροφος και ιδανικός άνδρας για να αποκτήσω παιδί.»

-Υπήρξατε από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια του κινηματογράφου. Ο γάμος σας ήταν το γεγονός της χρονιάς;

«Παρά την αναγνωρισιμότητά μας, δεν προκαλέσαμε ποτέ τη δημοσιότητα με τα προσωπικά μας, γι' αυτό και ο γάμος μας, που έγινε το καλοκαίρι του 1975 στη Αγία Σκέπη της Φιλοθέης, τελέστηκε σε κλειστό κύκλο. Παρόντες ήταν μόνο οι γονείς μας και μια φίλη μου από την Αμερική, η οποία τυχαία βρισκόταν στην Ελλάδα. Επέλεξα να φορέσω ένα βεραμάν νυφικό, γιατί θεωρούσα προκλητικό να ντυθώ στα λευκά με την κοιλιά τούρλα. Ο Πυθαγόρας και ο επιχειρηματίας Τάκης Μακρίδης αυτοπροτάθηκαν να μας παντρέψουν, όμως προτιμήσαμε απλούς φίλους εκτός θεάματος. Ο κουμπάρος μας, φοβερός πλακατζής, είχε ανάψει όλους τους πολυελαίους του ναού, είχε φέρει 10 ιερείς και αρχιμανδρίτες, άλλους τόσους ψάλτες και εμείς ζήτημα αν ήμασταν 12 άτομα! Στο τέλος είπε το κορυφαίο: «Παιδιά, τέλεια παράσταση, αλλά δεν είχατε κόσμο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved