Τι απαντά η Δήμητρα Ματσούκα στις φήμες για τη σχέση της με τον Τζώννυ Καλημέρη;
Showbiz

Τι απαντά η Δήμητρα Ματσούκα στις φήμες για τη σχέση της με τον Τζώννυ Καλημέρη;

Αν και αποφεύγει η Δήμητρα Ματσούκα να μιλάει για τα προσωπικά της, αυτή τη φορά αποφασίζει να δώσει μια απάντηση στο Hello...

Θεωρείς ότι έχεις αδικήσει την προσωπική σου ζωή, εξαιτίας της καλλιτεχνικής σου φύσης και της καριέρας σου;

«Μπα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα καθόριζαν μια όχι αίσια έκβαση σε μια προσωπική σχέση. Θυμάσαι αυτά που λέγανε οι γιαγιάδες μας; «Όλα είναι τυχερά». Αν είσαι τυχερός και συναντήσεις τον άνθρωπό σου, όλα γίνονται. Όλα λύνονται. Απλά και με αγάπη».

Δεδομένου ότι σπάνια δίνεις συνεντεύξεις, θα ήθελες να διευκρινίσεις κάτι για την προσωπική σου ζωή; Γράφεται ότι είσαι σε σχέση με τον Τζώννυ Καλημέρη.

«Ποτέ δε μιλάω γι' αυτά, το ξέρεις. Και, ευτυχώς, είναι κάτι που 15 χρόνια έχει γίνει αντιληπτό από τους δημοσιογράφους και σπάνια ερωτώμαι. Όμως, τώρα που εμπλέκεται κι ένας άνθρωπος, που από θέση είναι γνωστός, πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι τίποτε δεν ισχύει. Τον Τζώννυ τον γνωρίζω χρόνια, τον θεωρώ φίλο μου, ελπίζω ότι σύντομα θα συνεργαστούμε σε κάτι, που προσωπικά πιστεύω πολύ, κι αυτό είναι όλο! Κι επειδή ξέρω πόσο αρέσει στις γυναίκες, να πω ότι ο άνθρωπος είναι ελεύθερος! Τουλάχιστον, έτσι ξέρω».

Ο γάμος της αδελφής σου, Μαρίας, δε σε έβαλε οε ανάλογο trip; Ότι πρέπει κι εσύ κάποια στιγμή να «αποκατασταθείς»;

«Αν ο θεός με αξιώσει και φτάσω στην ηλικία της, όλα θα γίνουν! Αστειάκι είναι αυτό, που ενώ θεωρώ από τα πετυχημένα μου, δε γελάνε οι δικοί μου. Εκτός από τη Μαρία, που έχει χιούμορ. Και τρόπους, όπως λέει η μαμά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved