Σωτήρης Καλυβάτσης: «Με πήρε ο άνθρωπος που έχει το θέατρο για να μου δείξει ότι…»
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Με πήρε ο άνθρωπος που έχει το θέατρο για να μου δείξει ότι…»

Το ωραίο περιβάλλον στα καμαρίνια ακούγεται... κλισέ. Ισχύει πάντα;

«Θα απέφευγα να το πω. Το λέω πραγματικά, γιατί είναι όλοι καλά παιδιά, δεν υπάρχει κάποιος τόσο ιδιαίτερος, τόσο «φίρμας» να ζαλίζει τους υπόλοιπους, να έχει περίεργες απαιτήσεις ή μυστήρια πράγματα. Ο χώρος είναι όμορφος, σαν φωλιά, η κατάσταση γίνεται παρεΐστικη και είναι ωραία» τόνισε στο Λοιπόν ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

-Πώς ορίζεις τις περίεργες απαιτήσεις ενός καλλιτέχνη;

«Είχα πάει για να κάνω μια δουλειά και με πήρε ο άνθρωπος που έχει το θέατρο για να μου δείξει ότι ο προηγούμενος ηθοποιός τον έβαλε να γκρεμίσει ένα ολόκληρο ντουβάρι για να βάλει ένα τζακούζι μέσα στο καμαρίνι του, το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ, αλλά ο πρωταγωνιστής το ήθελε.»

-Περνώντας τα χρόνια, με την ανοδική πορεία ενός καλλιτέχνη, θεωρείς ότι ο χαρακτήρας του αλλοιώνεται;

«Έχει να κάνει καθαρά με τον άνθρωπο. Τόσοι που είμαστε στη χώρα και με την κατάσταση που ζούσαμε, έτσι κι αλλιώς, πριν θα έπρεπε να πηγαίναμε όλοι με τα άλογα, όχι με αυτοκίνητα. (Γέλια.) Καβαλημένοι όλοι, αλλά πάνω σε άλογα... δεν λένε «το καβάλησε»; Πόσο μάλλον σε αυτή τη φάση που διανύουμε τα τελευταία χρόνια. Για μένα είναι αποκαρδιωτικό, ειδικά καλλιτέχνες να έχουν στο μυαλό τους τέτοια πράγματα. Αφού δεν καταλάβαμε ακόμα ότι όλα είναι τίποτα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved