Είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζετε για τη Λένα Παπαληγούρα! Μάθετε ποια είναι αυτά!
Showbiz

Είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζετε για τη Λένα Παπαληγούρα! Μάθετε ποια είναι αυτά!

Ξέρετε πού μένει η Λένα Παπαληγούρα; Πώς περνά τις μέρες και τα βράδια της; Τι την κάνει ευτυχισμένη και ποια είναι τα όνειρά της; Πόσο καλή ή κακή σχέση έχει με το φαγητό; Καιρός να τα μάθετε όλα στην παρακάτω συνέντευξή της...

Πώς περνάς τις μέρες και τις νύχτες σου στην Αθήνα;

Σε αυτή τη φάση με πολλή δουλειά. Νιώθω πολύ τυχερή γιατί δουλεύω σε πολύ ωραία πράγματα με υπέροχους ανθρώπους αλλά καμιά φορά μου λείπουν και οι χαλαρές βόλτες. Όταν δεν δουλεύω πολύ, μ' αρέσει να κοιμάμαι ως αργά το πρωί. Και να βλέπω φίλους μου το βράδυ. Μ' αρέσει να πηγαίνω θέατρο, σινεμά ή να πίνω χαλαρό ποτό σε ήρεμα μπαράκια με αγαπημένους φίλους.

Τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη;

Απλά πράγματα. Οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που αγαπώ, μια ωραία εκδρομή, ένα αναπάντεχο χαμόγελο στο δρόμο. Και κυρίως να 'μαι καλά. Κι εγώ κι οι άνθρωποι που αγαπώ.

Ποια είναι η σχέση σου με το φαγητό;

Μ' αρέσει πολύ το φαγητό. Δυστυχώς είμαι αρκετά λαίμαργη! Αλλά ευτυχώς σπάνια τρώω μόνη. Απολαμβάνω το φαγητό με καλή παρέα. Μπορώ όμως να φάω εύκολα πολύ. Τόσο που καμιά φορά μετά έχω ενοχές.

Πού μένεις;

Στη Νεάπολη Εξαρχείων. Μια πολύχρωμη γειτονιά που την αγαπώ πολύ.

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον;

Να 'μαι καλά. Κι όλα τα άλλα έρχονται. Να απολαμβάνω τη δουλειά μου όπως τώρα, να κάνω οικογένεια. Και σίγουρα κάτι καλύτερο για τη χώρα μας.

Τι είναι για σένα έρωτας;

Ευλογία και βάσανο. Αυτό που σε βγάζει απ τον εαυτό σου, που νικάει το χρόνο και τη ματαιότητα. που δίνει νόημα στην ύπαρξη.

Πηγή: Ladylike

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved