Ποιες ήταν οι δεύτερες σκέψεις της Ιλένιας λίγο πριν ξεκινήσει στο This is Spata Live;
Showbiz

Ποιες ήταν οι δεύτερες σκέψεις της Ιλένιας λίγο πριν ξεκινήσει στο This is Spata Live;

Καθόλου δεν κρύβει η Ιλένια Ουίλιαμς ότι φοβήθηκε τις κακές γλώσσες, που θα έλεγαν ότι κέρδισε τη θέση στο This is Spata Live για χάρη του συντρόφου της, Δημήτρη Ουγγαρέζου... 

«Φοβήθηκα όλον αυτό τον ντόρο, που τελικά έγινε, αλλά και τη συζήτηση πως πήρα τη συγκεκριμένη θέση εξαιτίας του Δημήτρη και της προσωπικής μας σχέσης. Ποτέ μου, όμως, δεν ένιωσα να με κοιτάζει κάποιος με στραβό μάτι. Εξάλλου πέρασα κανονικά από δοκιμαστικό, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά και είχαμε ακριβώς την ίδια αγωνία για το τι θα γίνει».

Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με σύντροφό της σε επαγγελματικό επίπεδο και προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες...

«Φροντίζω να αφήνω τα προσωπικά μου έξω από τη δουλειά. Στη δική μας περίπτωση δεν υπήρξε θέμα δυσκολίας αλλά συνήθειας, που δεν πήρε πάνω από δεκαπέντε μέρες».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της δήλωσε πως αυτό που απεχθάνεται από το αγόρι της είναι το ψέμα και η κριτική και αυτόματα σκέφτομαι αν έχει δεχτεί κριτική από τον Ουγγαρέζο, έστω και τηλεοπτική....

«Η κριτική σε προσωπικό επίπεδο με ζορίζει. Τώρα η τηλεοπτική κριτική υπάρχει, αλλά μένει στο πλαίσιο της δουλειάς και μόνο».

Η παρουσιάστρια εξομολογείται και το μεγάλο της ελάττωμα...

«Είμαι φοβερά ισχυρογνώμων. Ειδικά στα θέματα που διαφωνώ, θέλω να περάσω στον άλλο την άποψή μου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχω σκοπό να την επιβάλω. Απλά να ακουστεί».

ΠΗΓΗ: PEOPLE

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved