Μελίνα Μακρή: «Νιώθω σιγουριά για τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου»
Showbiz

Μελίνα Μακρή: «Νιώθω σιγουριά για τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου»

Για τον άνθρωπό της, Φράνκι Λούβαρη, για την πρόταση γάμου, για το νυφικό, αλλά και την συγκατοίκησή τους μιλάει η Μελίνα Μακρή των Vegas στο Hello... 

Μεταξύ νέου δίσκου και εμφανίσεων ετοιμάζεις και το γάμο σου. Θα μας μιλήσεις για τον άντρα που σε έκανε να πάρεις τη μεγάλη απόφαση;

«Είναι ο Φράνκι Λούβαρης, ηχολήπτης και συνθέτης. Γράφουμε μαζί μουσική δικό μας είναι μάλιστα το «Τους είπες πώς» που ερμηνεύει η Μαλού. Το μεγάλο βήμα αποφασίσαμε να το κάνουμε σε μια χαλαρή κουβέντα, που είχαμε, χωρίς επίσημες προτάσεις και γονυκλισίες. Ζούμε μαζί εδώ και έξι χρόνια και ο γάμος ήρθε φυσικά, δε νιώθουμε ότι αλλάζει η ζωή μας. Δεν έχω αμφιβολίες, νιώθω σιγουριά για τον άνθρωπο που επέλεξα να μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του, γιατί αυτό είναι ο γάμος. Νιώθω πολύ καλά».

Οπότε, εκτός απ' όλα τα άλλα, σας ενώνει και η μουσική;

«Ναι, βέβαια. Μας ενώνει η μουσική και οι στιγμές που έχουμε περάσει στη δουλειά, γιατί πρωτογνωριστήκαμε ως συνεργάτες. Ήταν η εποχή που δούλευα για πρώτη φορά στο «Ρομέο», πριν τους Vegas, και ο Φράνκι ήταν ηχολήπτης εκεί. Ήμασταν συνεργάτες και φίλοι για ενάμιση χρόνο και μετά προέκυψε ο έρωτας και η σχέση. Οπότε, γνωριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα κι επειδή είναι του χώρου, υπάρχει κατανόηση, αλλά και ίδιο ωράριο. Δεν είμαστε ο ένας της νύχτας και ο άλλος της μέρας. Επίσης, κατανοεί τη φύση της δουλειάς μου και με εμπιστεύεται, δε μου έχει κάνει ποτέ σκηνές ζήλειας. Έχει γερά θεμέλια η σχέση μας».

Ως κοριτσάκι ονειρευόσουν το γάμο και το νυφικό σου;

«Όχι ιδιαίτερα. Είχα κάνει σκέψεις για το νυφικό, αλλά ήταν η παιδική, πριγκιπική εκδοχή με γάντια, στέμμα και τεράστια φουσκωτή φούστα. Μεγαλώνοντας δεν το σκεφτόμουν καθόλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved