Μελίνα Μακρή: «Έχω επιστρέψει στο πατρικό μου. Θα με δει με το νυφικό στην εκκλησία»
Showbiz

Μελίνα Μακρή: «Έχω επιστρέψει στο πατρικό μου. Θα με δει με το νυφικό στην εκκλησία»

Για το πώς θα πάει στην εκκλησία, αλλά και για όλη τη διοργάνωση του γάμου της μίλησε η Μελίνα Μακρή των Vegas στο Hello...

Πώς προέκυψε ο χειμερινός γάμος;

«Επειδή αγαπάμε πολύ τον χειμώνα, είναι η αγαπημένη μας εποχή. Εκτός αυτού, τα καλοκαίρια δεν είναι χαλαρά για εμάς, γιατί κάνουμε περιοδείες. Τον χειμώνα έχουμε βάση, είμαστε στο σπίτι μας. Και θέλαμε, εκτός από χειμερινός, να είναι και χριστουγεννιάτικος γάμος, με χρώματα και υλικά της- εποχής. Θέλαμε η χαρά της γιορτής να ενωθεί με τη χαρά του γάμου μας. Οπότε, συμβάλλουν σ' αυτό χιονονιφάδες, γκι, κουραμπιέδες, μελομακάρονα. Επίσης, επιλέξαμε να τον κάνουμε Κυριακή, γιατί είναι μια ήρεμη μέρα με ωραία αύρα. Θα έχουμε κοντά μας περίπου 200 καλεσμένους, οικογένεια και αγαπημένους φίλους. Και στο πάρτι θα έχουμε DJ, αλλά όποιος θέλει να τραγουδήσει, ελεύθερα. Άλλωστε, ένας από τους κουμπάρους μας είναι ο Zero, θα μας παντρέψει μαζί με τον κομμωτή μου, τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο».

Αυτή η τελευταία εβδομάδα πριν από το γάμο σας βρίσκει κάτω από την ίδια στέγη;

«Όχι, είμαστε παραδοσιακοί. Γι' αυτό επιλέξαμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Κι αυτή τη βδομάδα έχω επιστρέψει στο πατρικό μου. Θα με δει με το νυφικό στην εκκλησία, μαζί με τα δυο παρανυφάκια μου. Θα με συνοδεύσει ο αδελφός μου, ήταν κάτι που το ζήτησα εγώ κι έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Θα με παραδώσουν στον Φράνκι ο πατέρας και ο αδελφός μου μαζί».

Η οργάνωση έχει περάσει όλη από τα χέρια σου;

«Δεν υπήρχε wedding planner, εγώ και ο Φράνκι τα κάναμε όλα. Πρέπει να πω ότι έχουμε διοργανώσει όλον τον γάμο μέσω ίντερνετ, γιατί δεν είχαμε χρόνο να επισκεπτόμαστε μαγαζιά. Μας εξυπηρέτησε η διαδικασία, δεν κουραστήκαμε καθόλου, ήρθαν όλα στην πόρτα μας εγκαίρως. Κι εγώ εξεπλάγην όταν συνειδητοποίησα ότι το 90% του γάμου έγινε μέσω ίντερνετ. Το μόνο που δεν πήρα από το ίντερνετ είναι το νυφικό μου, το οποίο ράβει επάνω μου η φίλη μου και σχεδιάστρια νυφικών Ελένη Κολλάρου, η οποία δεν κάνει πραγματικότητα την παιδική μου φαντασίωση, αλλά το ενήλικο όνειρο μου, ένα σχέδιο που είχα στο μυαλό μου και του έδωσε μορφή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved