Eλληνίδα τραγουδίστρια παραδέχεται στο facebook: «Ένα one night stand χάλασε το γάμο μου»
Showbiz

Eλληνίδα τραγουδίστρια παραδέχεται στο facebook: «Ένα one night stand χάλασε το γάμο μου»

Τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσα από το facebook πώς ένα one night stand χάλασε τον γάμο της.

Η Σαλίνα έγραψε στην προσωπική της σελίδα με αφορμή το νέο της τραγούδι: «Κάτι σαν συγνώμη...
Θα ήθελα να σας πω για το καινούριο μου τραγούδι οτι δεν ήθελα δελτίο τύπου αλλά ενα απλό status.Το τραγούδι αυτό δεν μιλάει απλά για ένα one night stand ,μιλάει για την συνειδητή ή μη, πρόθεση μας να χρησιμοποιούμε ανθρώπους.

Όταν χωρίζουμε καλά είναι να ζούμε με αξιοπρέπεια το τέλος μια σχέσης ,από το να εμπλέκουμε καινούριους ανθρώπους στις ζωές μας ,με αποτέλεσμα να πληγώνουμε κι αυτούς και τους εαυτούς μας.Είχα μια σχέση που τελείωσε εξαιτίας ενός one night stand...δυστυχώς λίγο πριν το γάμο...
Δεν έχει σημασία ποιός ήταν αυτός που έκανε το λάθος,από ανασφάλεια ή ανωριμότητα.Ας είμαστε ειλικρινείς!Ολοι έχουμε κάνει τουλάχιστον ένα λάθος ,ένα βράδυ για το οποίο μετανιώσαμε και δεν θέλουμε να θυμόμαστε (Βγάζω ένα 10% έξω λόγω στατιστικής)σπάνια έως ποτέ εμείς οι γυναίκες το παραδεχόμαστε. Δεν θεωρώ οτι είναι κακό όταν τα πράγματα μεταξύ δύο ενηλίκων είναι ξεκάθαρα.

Κακό είναι να είσαι ανειλικρινής και να μη σκέφτεσαι τις συνέπειες στις ζωές αυτών που δεν έχουν ιδέα...για την ανυπαρξία συναισθημάτων σου κακό είναι να πουλάς ελπίδα... Δεν μπαίνω στο παιχνίδι της μικροαστικής κατινιάς. Πλήρωσα για τις επιλογές μου, και προχωράω... απαλλαγμένη από “σκιές” και “ψιθύρους” Δεν ξέρω πως θα πάρετε αυτή την ανακοίνωση για μένα είναι η αλήθεια μου και ένα βήμα προς την ωριμότητα.
Σας ευχαριστώ που το μοιράστηκα μαζί σας.

"Ξερω καλά τι θέλεις να κανεις... και εγω σε κάποιον το έκανα παλιά’’
Εύχομαι σε όλους τους μονους ένα μεγάλο έρωτα για το 2016».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved