Μελέτης Ηλίας: «Έμεινα σπίτι, γιατί η γυναίκα μου δούλευε»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Έμεινα σπίτι, γιατί η γυναίκα μου δούλευε»

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Το σόι σου, ο Σάββας και η Λυδία προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους. Πόσο εφικτό είναι αυτό στην περίπτωση του Μελετης Ηλίας

«Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος που μένει είναι λιγοστός και περιορίζεται στα Σαββατοκύριακα» τόνισε στο 7 Μέρες TV

- Τι αρέσει στην κόρη σας να κάνει;

«Αυτή την περίοδο της αρέσει πολύ να ζωγραφίζει και ασχολείται με το τι θα φορέσει, οπότε περνάμε άπειρες ώρες στον καθρέφτη.»

- Τώρα περιμένετε και δεύτερο μωρό...

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά ήρθε και ήταν καλοδεχούμενο. Από εκεί και πέρα, εγώ πάντα είμαι της άποψης ότι παιδιά μεγάλωναν και σε πιο δύσκολες εποχές. Πολλοί γονείς που έχουν δύο ή τρία μου έχουν πει ότι ένα παιδί ίσον κανένα. Ως μοναχοπαίδι, πάντα είχα στο μυαλό μου η κόρη μου να μη μεγαλώσει μόνη.»

- Είστε, λοιπόν, έτοιμος να τα ζήσετε όλα από την αρχή;

«Θεωρητικά είμαι, στην πράξη θα δείξει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το μεγαλύτερο βάρος το φέρει η μητέρα κι εγώ θα κάνω ‘ο,τι περνά από το χέρι μου για να τη διευκολύνω. Αυτή τη φορά περιμένουμε αγόρι και ονειρεύομαι από τον πρώτο χρόνο να πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο!»

-Επειδή και οι άντρες μπορούν να παίρνουν γονική άδεια, μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό στο σπίτι και να φροντίζει δύο παιδιά;

«Στη Σουηδία μπορεί να συμβαίνουν αυτά! Πάντως, το πρώτο καλοκαίρι που γεννήθηκε η κόρη μου έμεινα σπίτι, γιατί η γυναίκα μου δούλευε και τη δεύτερη μέρα άρχισα να το ξανασκέφτομαι γιατί δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω πρακτικά. Μπορεί να κάνουμε πιο δύσκολα πράγματα όσον αφορά τις χειρωνακτικές εργασίες, αλλά στο καθαρά πρακτικό κομμάτι, του να καλύψεις τις ανάγκες ενός παιδιού, δυσκολευόμαστε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved