Ρουβάς: «Η οικονομική άνεση στη ζωή μου ήρθε πολύ αργότερα. Τα πρώτα χρόνια  δεν ήταν εύκολα»
Showbiz

Ρουβάς: «Η οικονομική άνεση στη ζωή μου ήρθε πολύ αργότερα. Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν εύκολα»

Ο Σάκης Ρουβάς είναι σταρ. Ένιωσε ποτέ πως κινδυνεύει να την «ψωνίσει»; Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς τη φήμη, όταν ξαφνικά εκτοξεύεται.

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα έτσι. Το απολάμβανα πολύ και το ευχαριστιόμουν όλο αυτό που έγινε, όμως με χαρά, όχι με «ύφος». Το εκτιμούσα και το χαιρόμουν, τώρα ακόμα πιο πολύ. Έτσι ακριβώς αισθανόμουν και πριν το τραγούδι, όταν έκανα αθλητισμό. Το χαιρόμουν. Και σε όλα μου τα βήματα ένιωθα ευγνωμοσύνη» τόνισε στο People.

-Είχες δύσκολα παιδικά χρόνια, από οικονομικής άποψης. Μια πενταμελής οικογένεια σε ένα σπίτι 45 τετραγωνικών, χωρίς ανέσεις. Όταν ήρθαν χρήματα στη ζωή σου, το διαχειρίστηκες εύκολα;

«Η οικονομική άνεση στη ζωή μου ήρθε πολύ αργότερα. Τα πρώτα μου χρόνια στη μουσική μη νομίσεις πως ήταν εύκολα. Επίσης, δεν είναι αυτονόητο πως κάποιος μπορεί εύκολα να διαχειριστεί τα χρήματα που βγάζει. Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά που βγάζουν πολλά και ξοδεύουν ακόμα περισσότερα από όσα κερδίζουν, καταλήγοντας σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από τότε που έβγαζαν λίγα. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με τα χρήματα, γιατί πριν δεν είχα καθόλου. Δεν μου ήταν απλό από την αρχή να το διαχειριστώ και μου πήρε χρόνο να μάθω, γιατί και τα έσοδα αυξάνουν και τα έξοδα στο δικό μας χώρο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved