Γιώργος Λαμπάτος: «Κάποιοι δεν σ' αφήνουν να πας μπροστά. Έφαγα αρκετές τρικλοποδιές»
Showbiz

Γιώργος Λαμπάτος: «Κάποιοι δεν σ' αφήνουν να πας μπροστά. Έφαγα αρκετές τρικλοποδιές»

Οικονομικά, την κρίση και όλα αυτά που περνάμε, πώς τα διαχειρίζεται ο Γιώργος Λαμπάτος

«Η γενιά η δική μου λέγαμε δεν περάσαμε πόλεμο, δεν περάσαμε Πολυτεχνείο, δεν περάσαμε τίποτα και τώρα τα περνάμε όλα μαζί. Μου έχει έρθει όλο ανάποδα γιατί ζούμε σε μια εποχή που το χρήμα είναι κινητήριος δύναμη και δεν μπορείς να βγεις έξω από την πόρτα χωρίς χρήμα, είμαι και σε μια δουλειά που πάει ανάλογα με τις εποχές, δεν έχει συνεχόμενα, δεν παίρνω χρήματα σταθερά, κάθε μήνα και σε μια δύσκολη εποχή τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα» τόνισε στο Χάι.

-Εσύ πέρασες δύσκολα;

«Έχω την τύχη να μην πληρώνω ενοίκιο, έχω δικό μου σπίτι και μένω. Ψυχολογικά είναι πιο πολύ δύσκολα. Βλέποντας κλειστά τα μαγαζιά, τον κόσμο με τα κεφάλια κάτω. Πέρασαν κι οι εποχές που βγαίναμε, πηγαίναμε στα μπαράκια. Πού να πας με 8 ευρώ το ποτό;»

-Άρα έχεις κάνει λίγο πίσω στην προσωπική σου ζωή μετά από αυτό; Με την κρίση;

«Δεν έχω κάνει πίσω. Έχω κάνει μπροστά, κάνοντας την δική μου δουλειά για να μπορέσω ν' ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, στον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου. Ίσα ίσα, αυτή η δύσκολη κατάσταση μ' έκανε πιο δυνατό. Όπως το έκανα και στο στρατό αυτό. 'Οταν πήγα φαντάρος, μόλις είχα τελειώσει την Δραματική Σ χολή και δούλεψα με τον Λάκη Λαζόπουλο. Τον γνώρισα πολύ καλά και είδα πώς είναι το γράψιμο. Πως είναι κάτι απλό και όχι κάτι φοβερό και δύσκολο. Σκέφτηκα λοιπόν να γράψω και κερδίσω τον χρόνο για να μην είμαι σε απραξία δημιουργικά.»

-Πέρασες δύσκολα... Δεν είσαι από μια οικογένεια πλούσια;

«Όχι. Δημόσιος υπάλληλος ήταν ο πατέρας μου. Αλλά δεν πείνασα. Η εξέλιξη μου ήταν διαφορετική και κάποια πράγματα με πήγανε πίσω. Όλα αυτά που σε προωθούν όταν είσαι μέσα στο κύκλωμα. Έχω δουλέψει με ανθρώπους και ήταν άψογη η συνεργασία. Αλλά είναι μια δουλειά που ο ένας τρώει τον άλλον. Κάποιοι δεν μ' αφήνουν. Αλλά το θέμα δεν τελείωσε ακόμα. Δεν σ' αφήνουν να πας μπροστά.

-Τι εννοείς δεν έχει τελειώσει το θέμα;

«Ότι υπάρχει μάχη ακόμα. Δεν νικήσανε. Δεν με σταματήσανε. Έφαγα αρκετές τρικλοποδιές με ρόλους που δεν πήρα αλλά εγώ δεν το βάζω κάτω. Μου αρέσει ο αγώνας. 'Ήμουν και αθλητής, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και μ' αρέσει η άμιλλα, ο αγώνας. Ο κανονικός όμως, όχι με τις τρικλοποδιές. Μου αρέσει όλο αυτό και η κόντρα του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved