Κωνσταντίνος Ζαμπάρας: «Στον δρόμο με προσφωνούν όλοι “θείο”»
Showbiz

Κωνσταντίνος Ζαμπάρας: «Στον δρόμο με προσφωνούν όλοι “θείο”»

Θα μπορούσε ο ρόλος του ως «θείου» στη διαφήμιση του Τζόκερ να θεωρηθεί λαχείο. Οχι όμως για τον Κωνσταντίνο Ζαμπάρα, τον άνθρωπο που ανδρώθηκε και γαλουχήθηκε  στις θεατρικές σκηνές και από παιδί γνώριζε ότι δεν θα ασχολιόταν με τίποτα λιγότερο από εκείνο που του προκαλούσε δέος: το θέατρο.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι το συγκεκριμένο σποτ θα είχε τόση απήχηση. Όπως και σε άλλες διαφημίσεις, πέρασα κανονικά από κάστινγκ και κατόπιν κάναμε το γύρισμα. Αυτό που συνέβη ήταν μια ωραία σύμπτωση. Ηταν το σενάριο; Η σκηνοθεσία; Η ομάδα; Ολα μαζί; Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το απολαμβάνω» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

«Η αλήθεια είναι ότι στον δρόμο με προσφωνούν όλοι “θείο”. Βέβαια το αρκετά παράδοξο είναι πως με αποκαλούν “θείο” ακόμη και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας από μένα. Πάντως, όταν η προσέγγιση γίνεται με σεβασμό και ευγένεια, δεν θα πω ψέματα, μου αρέσει. Αν μου προτείνουν πλέον περισσότερες δουλειές; Εντάξει, δεν χτυπά και κάθε πέντε λεπτά το τηλέφωνό μου, αλλά νομίζω πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved