Αιμίλιος Ράφτης: «Εχω δεχτεί κατά καιρούς σεξουαλική παρενόχληση»
Showbiz

Αιμίλιος Ράφτης: «Εχω δεχτεί κατά καιρούς σεξουαλική παρενόχληση»

Ο Αιμίλιος Ράφτης δεν θέλει να τον θαυμάζουν μόνο για το γυμνασμένο του σώμα. Εξομολογείται ότι τίποτα δεν ήταν εύκολο, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε να παίζει στο θέατρο, λόγω και κάποιων ανήθικων προτάσεων. 

«Εχω δεχτεί κατά καιρούς σεξουαλική παρενόχληση. Και από άντρες και από γυναίκες, που μου είπαν “θα πάρεις αυτό, αλλά εγώ μετά θέλω αυτό”. Ακόμη και πρόσφατα, κάποιος άνθρωπος του χώρου μού είχε προτείνει να παίξω σε σίριαλ στην τηλεόραση -που είναι και το όνειρό μου- έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του κάποια άλλα πράγματα. Δεν θα μπορούσα, όμως, ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο προκειμένου να ανέβω επαγγελματικά. Δεν είναι του χαρακτήρα μου όλα αυτά και δεν επιλέγω τις εύκολες λύσεις. Θέλω να αξίζω τους ρόλους που θα πάρω και όχι γιατί πήγα στο κρεβάτι με κάποιον που δεν ήθελα ή που δεν είναι στη φύση μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Παραδέχεται ότι πριν από τρεις μήνες είχε δεχτεί πρόταση από το MEGA για να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Καλημερούδια» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου - όπως άλλωστε είχε γραφτεί. «Το σκέφτηκα, αλλά αποφάσισα ότι δεν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά. Το “θέλω” μου δεν είναι να γίνω γνωστός με οποιονδήποτε τρόπο, το ζητούμενό μου είναι να με μάθει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά μου, που είναι το θέατρο».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή σήμερα φαίνεται πιο κατασταλαγμένος: «Αυτή την περίοδο θέλω να βρω μια αγκαλιά που να με γεμίζει, να κατασταλάξω και στα προσωπικά μου, να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Με όσα έχω ζήσει, τα στραβά και τα καλά, πιστεύω ότι θα είχα εκπληκτική σχέση με τα παιδιά μου, θα τα καταλάβαινα όσο κανείς. Θα έρθει όμως η στιγμή και γι’ αυτό. Δεν βιάζομαι. Άλλωστε, όπως έχεις καταλάβει, ό,τι έχει έρθει στη ζωή μου μέχρι σήμερα συνέβη για καλό και πάντα στη σωστή στιγμή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved