Μπάμπης Στόκας: «Αυτοί που βρίζουν τους κλέφτες, βρίζουν γιατί δεν είναι εκείνοι κλέφτες»
Showbiz

Μπάμπης Στόκας: «Αυτοί που βρίζουν τους κλέφτες, βρίζουν γιατί δεν είναι εκείνοι κλέφτες»

Ο Μπάμπης Στόκας θεωρείται… ποιοτικός καλλιτέχνης. Θα δούλευε ποτέ σε μπουζούκια;

«Οχι. Μία φορά δούλεψα με τον Μη-τροπάνο γιατί τον αγαπούσα. Δεν θα δούλευα λόγω της αισθητικής της κατάστασης. Δεν νομίζω ότι στα μπουζούκια πάει ο κόσμος για να ακούσει μουσική. Πάει για να δείξει αυτό που είναι... Έμενα μ' αρέσει να με ακούν. "Με χαλάει αυτό το δήθεν» τόνισε στο Secret.

-Θα συνεργαζόσασταν με έναν εμπορικό καλλιτέχνη, όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς ή ο Αντώνης Ρέμος;

«Δύσκολα. Λόγω αισθητικής περισσότερο, όχι λόγω προσωπικότητας. Μια χαρά είναι οι άνθρωποι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν. Όλους τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Είναι σαν να σου έλεγα να πας να δουλέψεις οε μια δουλειά όπου δεν σου αρέσει το περιβάλλον. Δεν σου φταίει ο εργοδότης, ούτε ο άνθρωπος που δουλεύει εκεί. Δεν θέλω να μειώσω κανέναν, αλλά εγώ βλέπω τα πράγματα λίγο διαφορετικά.»

-Πολλοί έντεχνοι καλλιτέχνες μιλούν υποτιμητικά για τους λαϊκούς τραγουδιστές.

«Εγώ δεν είμαι έντεχνος. Εγώ είμαι ένας λαϊκός τύπος, που γουστάρω το λαϊκό τραγούδι. Γουστάρω όλους αυτούς που κάνουν λαϊκά τραγούδια από καρδιάς και τους αγαπάω. Όπως αγαπούσα τον Τσιτσάνη, τον Διονυσίου, τον Βαμβακάρη, τον Ακη Πάνου. Για αυτό και τραγουδάω τα τραγούδια τους. Ζούμε οε μια εποχή δήθεν. Ολοι εκείνοι που βρίζουν αυτούς που είναι σε κάποια θέση θέλουν να πάρουν τη θέση τους. Αυτοί που βρίζουν τους κλέφτες, βρίζουν γιατί δεν είναι εκείνοι κλέφτες. Αυτό είναι δυστυχώς η Ελλάδα σήμερα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved