Ματίκα - Ιορδανίδης: Βάφτισαν μυστικά τον τρίχρονο γιο τους
Showbiz

Ματίκα - Ιορδανίδης: Βάφτισαν μυστικά τον τρίχρονο γιο τους

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης βάφτισαν μυστικά την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου τον τριών ετών γιο τους στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Χαλάνδρι. Και

Και το όνομα αυτού Δάνος, όπου πήρε το όνομα του παππού του Ιορδάνη Ιορδανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες μετά τη γέννησή του.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού "Hello", νονοί του αγοριού ήταν ο σκηνοθέτης Λεβάν Τσουλάτζε, με τον οποίο συνεργάζεται το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, και ένα ακόμα πρόσωπο από το στενό τους οικογενειακό περιβάλλον.

Μάλιστα να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό το ζευγάρι είχε εμφανιστεί στο Καλημερούδια και ο Τάσος είπε ότι διαφωνούσε με την Θάλεια που δεν ήθελε να το βαφτίσουν γιατί νόμιζε: «ότι το παιδί μπορεί να τρομάξει με την διαδικασία της βάφτισης. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ποιος είναι ο λογικός άνθρωπος μέσα στο σπίτι. Μπορεί δηλαδή το παιδί να τρομάξει βλέποντας τα μούσια του ιερέα;» είπε στην Ντορέττα αστειευόμενος. Ενώ η Θάλεια είπε:«Εγώ έλεγα άσε να μεγαλώσει λίγο, άσε να περάσει λίγο ο καιρός, άσε να συνεννοηθούμε, να του εξηγήσουμε κάποια πράγματα» και πρόσθεσε : «Για να είμαι ειλικρινής, αν μπορούσα να επιλέξω, μπορεί και να μην το βάφτιζα. Δεν είναι ο ιερέας, είναι αυτό το θέμα με την κολυμπήθρα και αυτά.... Την προηγούμενη φορά που είχα μιλήσει γι’ αυτό το πράγμα, μου επιτέθηκαν στο διαδίκτυο, διάβαζα τρελά πράγματα...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved