Showbiz

Νίκος Νομικός: Ούρσουλα και Δούκισσα, οι αδυναμίες της ζωής του

Στις δυο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγο του Ούρσουλα και την κόρη του Δούκισσα, αφιερώνει το τραγούδι «Δροσοσταλιά μου» ο Νίκος Νομικός. Ο λόγος είναι προφανής.

«Όταν γνώρισα την Ούρσουλα, είχα πει στον Γιώργο Κριμιζάκη ότι θέλω ένα ερωτικό τραγούδι για τη γυναίκα που θα παντρευτώ και για να το τραγουδώ αργότερα και στην κόρη μου». Ο Νίκος και η Ούρσουλα γνωρίστηκαν στη «Φαντασία» το 1980, όταν ο πατέρας της την είχε πάει να διασκεδάσει. «Ήταν πολύ μικρή όταν τη γνώρισα και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μετά την είδα ξανά τα Χριστούγεννα, καθώς έμενε στη Γερμανία. Είχαμε αλληλογραφία για δύο χρόνια και παντρευτήκαμε το 1985. Αν δεν παντρευόμουν την Ούρσουλα, δύσκολα θα έκανα οικογένεια. Είναι η πιο ερωτεύσιμη γυναίκα του κόσμου.

Πρέπει να ταιριάζουν οι άνθρωποι, να υπάρχει χημεία και, πάνω απ' όλα, σεβασμοί. Στα 3ο χρόνια γάμου δεν έχω πει, ούτε έχω ακούσει άσχημη κουβέντα. Είμαστε ακόμα δεμένη οικογένεια. Τρώγαμε πάντα μαζί με τα παιδιά μας, τον Νικήτα και την Δούκισσα».

Τα παιδιά του Νίκου Νομικού ακλούθησαν τον δικό τους δρόμο. Ο Νικήτας σπούδασε στο Οικονομικό της ΑΣΟΕΕ, έκανε μεταπτυχιακό στα Ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και σήμερα εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία, ενώ η Δούκισσα, ως γνωστόν, έγινε μία πετυχημένη παρουσιάστρια.

«Όταν η Δούκισσα ήταν μικρή και ήμασταν στενοχωρημένοι μας έκανε ολόκληρο σόου με χορευτικά για να μας φτιάξει τη διάθεση. Έχει χιούμορ και ακόμα δεν έχετε δει όλες τις δυνατότητές της. Της είχα εμπιστοσύνη γιατί ήταν ώριμη από μικρή και το όνειρο της ήταν να βγει στην τηλεόραση. Πρέπει να αφήνεις τα παιδιά να ανοίγουν τα φτερά του*. Απλά, της τόνισα ποιες είναι οι παγίδες και τι να προσέχει. Και ότι οι καριέρες χτίζονται και με τα "όχι". Στα δύσκολα ρωτά την άποψή μου, αλλά η ίδια είναι που αποφασίζει. Και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία της» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved