Μαρία Ιωαννίδου: «Με κατέστρεψαν. Έχω κατάθλιψη, φοβάμαι για το τέλος μου»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Με κατέστρεψαν. Έχω κατάθλιψη, φοβάμαι για το τέλος μου»

Η Μαρία Ιωαννίδου μιλά για την οικονομική καταστροφή, την κατάθλιψη, και για το άσχημο τέλος που φοβάται για τον εαυτό της.

"Εχω κατάθλιψη, παίρνω δυστυχώς χάπια. Η δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκομαι για τη σχολή χορού που είχα στη Γλυφάδα με διέλυσε" τόνισε η παρουσιάστρια.

«Αισθάνομαι εγκλωβισμένη σαν ποντικός. Μου έχει καρφωθεί πως θα ακολουθήσω την πορεία της Πηνελόπης Δέλτα. Οπως αυτή έτσι κι εγώ έζησα με το καροτσάκι όταν παρέλυσα, έπαθα κι εγώ αρθριτικά εξαιτίας του καρκίνου και επειδή στο τέλος εκείνη αυτοκτόνησε με επηρεάζει η ευαισθησία της. Από την άλλη, όμως, αντιπαθώ τους ηττημένους. Θα νικήσω με όποιο κόστος».
Σε ερώτηση αν έχει σκεφτεί ποτέ να βάλει τέλος στη ζωή της, απάντησε ότι είχε κάποιες στιγμές αδυναμίας με αποτέλεσμα να παίρνει πολλά χάπια.
«Mε φρέναρε ο σύντροφός μου. Το κατάλαβε, τα έκρυψε και έφερε φίλους μας να μου μιλήσουν. Ξέρεις τι είναι να πετούν από τη σχολή μου τις φωτογραφίες μου στα σκουπίδια;
Ενιωσα να με βιάζουν πολλές φορές. Με βούτηξαν στα χρέη και ακόμα και το σπίτι που έχω κινδυνεύει».
Για το αν μετανιώνει που δεν έκανε παιδί είπε ότι όχι απλώς μετανιώνει, αλλά νιώθει φονιάς, επειδή δεν κατάφερε να κάνει παιδι λόγω των αμβλώσεων που είχε κάνει.
Πηγή:YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved