Μαρία Ιωαννίδου: «Προστατεύω τη μνήμη του Φρέντυ»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Προστατεύω τη μνήμη του Φρέντυ»

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Μαρία Ιωαννίδου και όποτε μιλάει για εκείνη φωτίζεται το πρόσωπο της. 

«Με τη Ναταλία έχω πολύ καλή σχέση. Με κάλεσε και στην εκπομπή της. Πάει πολύ καλά και είναι πολύ δυνατή. Μου θυμίζει πολύ τον πατέρα της. Απλώς θα πω αυτά που αισθάνομαι κι ας το πει παραπονάκι η Ναταλία: ότι θα ήθελα να με αγαπάει περισσότερο. Αλλά βολεύομαι κι έτσι» τόνισε στην Real.

Πρόσφατα, μία αναφορά του τηλεοπτικού διδύμου Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου στον Φρ. Γερμανό, μέσα από τη σατιρική εκπομπή τους ενόχλησε τη Μ. Ιωαννίδου, η οποία μάλιστα απείλησε να κινηθεί νομικά, θεωρώντας ότι με τα λεγόμενα τους προσέβαλαν τη μνήμη του.

«Να πούνε για μένα ό,τι θέλουν. Μη μου θίξεις όμως τον Φρέντυ. Μου αρέσει π εκπομπή τους και την έβλεπα. Να κάνουν σάτιρα, αλλά δεν ανέχομαι να προσβάλλουν τη μνήμη του Φρέντυ λέγοντας ότι εγώ του χόρευα γυμνή. Δεν αφήνω κανέναν να προσβάλλει τη μνήμη του Γερμανού. Εγώ θα την προστατεύω. Τη Μαρία Ιωαννίδου την έχουν σατιρίσει πολλές φορές. Αλλά αυτό είναι μεγάλη προσβολή», είπε η ηθοποιός. Μάλιστα, ήταν αποφασισμένη να καταθέσει μήνυση εναντίον του τηλεοπτικού, διδύμου, αλλά τελικά δεν το έκανε καθώς αποδέχθηκε την ειλικρινή συγγνώμη της Μ. Μπακοδήμου, η οποία επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικώς «Μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε συγγνώμη αν με πόνεσαν (σ.σ.: ο Φώτης και η Μαρία) και με έθιξαν, γιατί δεν είχαν τέτοια πρόθεση. Τότε, λοιπόν, της υποσχέθηκα πως σταματάω κάθε είδους νομική διαδικασία και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved