Μαρία Ιωαννίδου: «Παρακαλάω την Παναγία να πάω να βρω τον Φρέντυ»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Παρακαλάω την Παναγία να πάω να βρω τον Φρέντυ»

Η Μαρία Ιωαννίδου φημίζεται για την ψυχραιμία της, ωστόσο πρόσφατα ήταν έτοιμη να φτάσει στα δικαστήρια...

«Δεν θέλω πια να με εκμεταλλεύονται αφήνοντάς με εκτεθειμένη. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στην τηλεόραση που έχουν εμμονή μ’ εμένα και όλα αυτά τα χρόνια «έκλεψαν» από τη Μαρία, την αγνότητα και την δροσιά της. Τώρα, όμως, βρήκα τη δύναμη να μην αφήνω κανένα να με χλευάζει. Έτσι έκανα την αρχή με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου» τόνισε στο You.

-Τι ήταν αυτό που σας πείραξε περισσότερο;

«Με πείραξε η λέξη «συγχωρεμένος» με την οποία χαρακτήρισαν τον Φρέντυ Γερμανό. Είναι μια λέξη κακόηχη και επιπλέον ανέφεραν ότι του χόρευα γυμνή, κάτι που δεν είπα ποτέ και είναι φτηνό. Θύμωσα περισσότερο για τον Φρέντυ, γιατί ήμουν γυναίκα του για περισσότερο από 20 χρόνια. Μπορώ να σκοτώσω για χάρη του κι αν δεν ζητούσαν συγγνώμη θα έφτανα μέχρι τα δικαστήρια.»

-Θα πηγαίνατε καλεσμένη στην εκπομπή τους τώρα;

«Φυσικά, δεν έχω εμπάθειες εγώ. Άλλωστε, η εκπομπή τους γενικά και αόριστα έχει χιούμορ. Αυτό που με ενόχλησε έχει σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό, που είναι το σύμβολο, η πατρίδα και η σημαία μου.»

-Πώς θα αντιδρούσε πιστεύετε αν άκουγε αυτά που είπαν ο Φώτης και η Μαρία;

«Δεν θα έλεγαν τίποτα αν ζούσε. Ο Φρέντυ ήταν ο βράχος μου και μου λείπει αυτούς τους καιρούς που με «χτυπάνε» όλοι. Πολλές φορές παρακαλάω την Παναγία να πάω να τον βρω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved