Αστέρες της τηλεόρασης και ηθοποιοί στη λίστα με τους εκατομμυριούχους της UBS
Showbiz

Αστέρες της τηλεόρασης και ηθοποιοί στη λίστα με τους εκατομμυριούχους της UBS

Δυο γνωστοί ηθοποιοί με καταθέσεις περίπου 1.500.000 ευρώ έκαστος. Περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα Βεστφαλίας-Ρηνανίας.

Πρόκειται για μία γυναίκα με επιτυχίες στο θέατρο και έναν άντρα με τηλεοπτική καριέρα και απήχηση στο ευρύ κοινό, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν μετά την έφοδο των εισαγγελικών αρχών στην αντιπροσωπεία της UBS στην Ελλάδα στην περιοχή του Ψυχικού.
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα πρόκειται για ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου που τα γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες! Μια πληροφορία που δεν έχει ακόμα διασταυρωθεί κάνει λόγο και για δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια.
Τα ποσά ζαλίζουν και φαίνεται πως οι δυο ηθοποιοί και η τηλεπαρουσιάστρια είναι από τους... πιο φτωχούς της λίστας καθώς οι έρευνες οδήγησαν σε λογαριασμούς με περιεχόμενο ακόμη και 12 εκατομμυρίων, όπως στην περίπτωση γνωστού επιχειρηματία, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μέσος όρος των καταθέσεων είναι κοντά στα 4 με 6 εκατομμύρια ευρώ.

Τα χρήματα που εντοπίστηκαν δεν έχουν φορολογηθεί και αναμένεται να λάβουν το σχετικό ραβασάκι από τους οικονομικούς εισαγγελείς να τους επισκεφθούν με όλα τα στοιχεία που διαθέτουν για να δικαιολογήσουν όλα αυτά τα χρήματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved