Πότε ήρθε το πρώτο μεγάλο σοκ για τη Βάσω Λασκαράκη;
Showbiz

Πότε ήρθε το πρώτο μεγάλο σοκ για τη Βάσω Λασκαράκη;

Πότε "κλειδώθηκε" για πρώτη φορά στον εαυτό της η Βάσω Λασκαράκη και τι αλλάζει στη σχέση ενός ζευγαριού ο ερχομός ενός παιδιού;

Είσαι άνετη μαμά ή υπερπροστατευτική;

«Δεν νομίζω ότι είμαι υπερπροστατευτική. Το άγχος μου «γυρνάει» γύρω από τη δίκη μου ανασφάλεια για το αν είμαι αρκετές ώρες με το παιδί παρά για το αν θα πάθει κάτι».

Ποια είναι η πιο ωραία στιγμή της ημέρας με το παιδί;

«Λίγο πριν κοιμηθεί που θέλει να παίξει με όλα της τα παιχνίδια. Τέτοιες ώρες είναι πολύ αστεία γιατί θέλει να κάνει τα πάντα! Εχει αρχίσει να μιλάει και λίγο καιρό πριν που είχε γενέθλια, έγινε δύο χρονών, είπε για πρώτη φορά καθαρά «Χρόνια Πολλά»».

Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τις ισορροπίες στο ζευγάρι. Είναι εύκολο να ξαναβρεθούν;

«Δεν είναι εύκολο γιατί ένα ζευγάρι που εργάζεται πολλές ώρες, δεν έχει αρκετό χρόνο και η προτεραιότητά του είναι πάντα το μωρό. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή, υποχωρήσεις και πάνω απ’ όλα κατανόηση. Αυτό είναι το πιο βασικό σε ένα ζευγάρι».

Οι μπαμπάδες είναι συνήθως λιγότερο αυστηροί με τις κόρες τους. Ισχύει αυτό και στην οικογένειά σας;

«Ο άντρας μου είναι λιγότερο αυστηρός με την Εύα. Δεν θυμώνει και δεν ταράζεται. Αυτό νομίζω ότι οφείλεται στο ότι οι μανάδες έχουν την αγωνία να είναι συνέχεια με το παιδί. Τόνοι μελάνης χύθηκαν για τη στάση που κράτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν ρωτήθηκε, σε τηλεοπτική συνέντευξη, για το αν ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί».

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά κοινές σας φωτογραφίες με τον Γιάννη.

«Ναι. Στην αρχή της σχέσης μας έβγαλαν φωτογραφία κάτω από το σπίτι επειδή ήθελαν να το επιβεβαιώσουν. Ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ για μένα, και τότε «κλείδωσα» για ένα εξάμηνο. Εμείς μετά κάναμε μια κοινή εμφάνιση σε μια πρεμιέρα και τελείωσε. Επίσης μας πέτυχαν σε μια βόλτα στη γειτονιά με το παιδί όταν ήταν πέντε μηνών. Το λέω με το χέρι στην καρδιά, ότι είναι φανερό ποια παπαράτσι θέματα είναι στημένα. Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, δεν έχω ανακατευτεί με κάτι τέτοιο, ούτε κατηγορώ κανέναν που το κάνει».

Με τον Γιάννη κάνετε την ίδια δουλειά. Είναι εύκολο ή δύσκολο αυτό για τη σχέση σας;

«Έχουμε εξαντλητικά ωράρια, δεν έχουμε γιορτές και αργίες και από αυτή την άποψη είναι δύσκολο. Από την άλλη όμως είναι καλό, γιατί υπάρχει κατανόηση και αντιλαμβάνεται ο ένας την κούραση του άλλου, το άγχος, τις δυσκολίες που έχει το επάγγελμα και την αγωνία αφού κάθε σεζόν καλείσαι να βρεις δουλειά. Ένας άλλος άνθρωπος που θα έκανε άλλη δουλειά δεν θα μπορούσε να τα καταλάβει όλα αυτά».

ΠΗΓΗ: TV ΕΘΝΟΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved