Πότε ενοχλήθηκε από τους παπαράτσι η Βάσω Λασκαράκη;
Showbiz

Πότε ενοχλήθηκε από τους παπαράτσι η Βάσω Λασκαράκη;

Τι απάντησε η Βάσω Λασκαράκη για τη συνέντευξη από την οποία αποχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όταν είχε ερωτηθεί αν θέλει δεύτερο παιδί;

Τόνοι μελάνης χύθηκαν για τη στάση που κράτησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν ρωτήθηκε, σε τηλεοπτική συνέντευξη, για το αν ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Ποια είναι η θέση σου;

«Ο Γιάννης απάντησε «ευχαριστώ πολύ» και αποχώρησε. Μετά έδωσε κάποιες συνεντεύξεις που ήταν ήδη κανονισμένες και μίλησε για το θέμα. Δεν έχω καμία θέση να πάρω. Θα προτιμούσα να μη με ρωτάνε γι’ αυτό αλλά καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται. Ολοι παρεξήγησαν τον λόγο. Δεν τον ενόχλησε η ερώτηση. Είναι διαφορετικό να είσαι κάπου καλεσμένος για να δώσεις μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και διαφορετικό να σε πετύχουν οι δημοσιογράφοι σε κάποια εκδήλωση και να ρωτούν τα ίδια πράγματα. Δεν είμαστε όλες τις μέρες στην ίδια διάθεση».

Πάντως, ο Γιάννης έχει έντονο δημόσιο λόγο. Εσύ από την πλευρά σου πώς διαχειρίζεσαι τη δημοσιότητα;

«Από την εποχή που έπαιζα στην «Πολυκατοικία» και μετά που είναι πιο έντονη η παρουσία μου στον χώρο, δηλαδή από το 2008 μέχρι τώρα, ούτε προσπαθώ να προκαλέσω ούτε να αρνηθώ κάτι. Προσπαθώ να απαντώ πάντα μέχρι εκεί που θέλω εγώ να απαντήσω και να διαχειρίζομαι τα πράγματα με όσο χιούμορ μπορώ. Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να τα λέμε όλα δημόσια".

Παλαιότερα, θυμάμαι ότι είχες πει πως δεν μπόρεσες να χαλαρώσεις στη βάφτιση της κόρης επειδή υπήρχαν φωτογράφοι.

"Με ενόχλησε, το δέχτηκα όμως και απλά ζήτησα να αποχωρήσουν οι φωτογράφοι αφού τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες όπου ζήτησα να μπει πίξελ. Δεν έφυγαν και δεν είπα τίποτα, απλώς τους έκανα νόημα να αποχωρήσουν. Δεν θα καθόμουν εγώ να παίξω ξύλο με τους φωτογράφους. Τους συναντώ σε πρεμιέρες και εκδηλώσεις και καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά του. Αλλωστε ούτε εγώ προσπαθώ να εκθέτω τη δουλειά μου ούτε έχω στήσει ποτέ θέμα με τους παπαράτσι».

ΠΗΓΗ: TV ΕΘΝΟΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved