Μάρω Κοντού: «Τα έζησα όλα αυτά, τα χόρτασα. Φτάνει»
Showbiz

Μάρω Κοντού: «Τα έζησα όλα αυτά, τα χόρτασα. Φτάνει»

Η Μάρω Κοντού ήταν και παραμένει μια γυναίκα… με στυλ και μεγάλη πέραση στους άντρες. Ωστόσο, έχει μπεις τον πειρασμό να  παρακολουθήσει ποτέ σύντροφο της, για να διαπιστώσει αν την απατάει;

«Βέβαια. Όταν ο άλλος βρήκε μία δικαιολογία για να μην ειδωθούμε, λέγοντας μου ότι είναι πολύ κουρασμένος για να βγει, πήγα έξω από το σπίτι του στις 02.00 το πρωί και έπιασα το καπό του αυτοκινήτου του για να δω αν είναι ζεστή η μηχανή. Ήταν όντως ζεστή, οπότε κατάλαβα ότι με κορόιδευε» τόνισε στο ΟΚ.

-Το παραδέχτηκε;

«Δεν θυμάμαι. Έχω πολλά χρόνια να μπλέξω με τα ερωτικά, ευτυχώς. (Γελάει.). Είναι δέκα χρόνια που είμαι μόνη μου και μου αρέσει πολύ.?»

-Γιατί το λέτε αυτό; Δεν θα θέλατε έναν σύντροφο στη ζωή σας;

«Όχι, καθόλου. Τα πάντα εν σοφία εποίησεν. Όταν οι ορμόνες σου ησυχάζουν, περνάς σε άλλη διάσταση που είναι πιο ωραία. Δεν νιώθεις την ανάγκη να έρθεις οε επαφή με ένα αρσενικό. Μέχρι τα 70, μία γυναίκα, μπορεί να αισθάνεται ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Εγώ είμαι άνω των 70. Είμαι 80, και δεν το κρύβω. (Γελάει.) Περνάω υπέροχα με τους φίλους μου. Δεν έχω ούτε την αγωνία πού είναι εκείνος, ούτε να προσέχω τι να κάνω και τι να πω για να μη ζηλέψει. Τα έζησα όλα αυτά, τα χόρτασα. Φτάνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved