Κωνσταντίνος Καζάκος: "Ο περισσότερος κόσμος όμως θεωρεί ότι είναι πάρα πολύ εύκολη η δημοσιότητα"
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: "Ο περισσότερος κόσμος όμως θεωρεί ότι είναι πάρα πολύ εύκολη η δημοσιότητα"

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει δυο παιδάκια. Τον βλέπουν στο θέατρο;

«Ναι, βέβαια! Η μεγάλη περισσότερο, ο μικρός μέχρι τώρα με έχει δει μεν, αλλά δεν άντεχε να παρακολουθηθεί ολόκληρη παράσταση. Πιστεύω ότι τώρα που είναι 3,5 ετών, τον Πλούτο θα καταφέρει να τον παρακολουθήσει ολόκληρο» τόνισε στο ΟΚ.

-Προσπαθείς να τους μεταδώσεις την αγάπη σου για την τέχνη;

«Ναι, αλλά χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα. Τα αφήνω ελεύθερα. Δεν θα τους πω: «Ελάτε τώρα να σας μάθω αυτό». Άμα δουν εμένα να ασχολούμαι με κάτι και τους αρέσει, έρχονται κοντά μου και κάθονται. Ο μικρός, για παράδειγμα, κάθε φορά που παίζω κιθάρα, έρχεται και παίζουμε, Αλλά δεν πρόκειται να του πω ποτέ: «θα σου μάθω κιθάρα». Αυτός θα μου το ζητήσει, αν θελήσει, κι εγώ φυσικά θα του μάθω»

-Κι αν σου πουν κάποια στιγμή ότι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί;

«Θα τους έλεγα να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά. Δεν θα τα απέτρεπα, απλώς θα ήθελα να καταλάβουν καλά η είναι αυτό που θέλουν να κάνουν, γιατί δεν είναι απλό. Επειδή μεγαλώνουν μέσα στον χώρο, ξέρουν κάποια πράγματα ήδη. Ο περισσότερος κόσμος όμως θεωρεί ότι είναι κάτι πάρα πολύ εύκολο, ότι είσαι στα φώτα της δημοσιότητας και περνάν ωραία, αλλά δεν είναι έτσι ακριβών τα πράγματα. Η κόρη μου είναι 15 ετών και δεν έχει εκφράσει ακόμα κάποια τέτοια επιθυμία, νομίζω ότι την έχει γλιτώσει. Ο γιος μου, όπως τον βλέπω έχει αδυναμία στη μουσική, θα δούμε πώς θα πάει, μεγαλώνοντας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved