Ποιες είναι οι «κολλητές» της Μαρίας Καβογιάννη και τι λέει γι’ αυτές;
Showbiz

Ποιες είναι οι «κολλητές» της Μαρίας Καβογιάννη και τι λέει γι’ αυτές;

Έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους παίζουν στη ζωή της Μαρίας Καβογιάννη οι φίλες της και συνάδελφοί της! Τι ενώνουν τις τρεις γυναίκες και πώς... κόλλησαν;

Σε αντίθεση με ένα μεγάλο ποσοστό ηθοποιών που αποφεύγει να κάνει παρέα εκτός δουλειάς με συναδέλφους του, εσύ με την Ηρώ Μανέ και την Καίτη Κωνσταντίνου έχετε «επισημοποιήσει» τη φιλία σας με κουμπαριές.

«Με αυτά τα κορίτσια είμαστε μαζί από το Θέατρο Τέχνης και όλη αυτή η σχέση έχει περάσει από πολλά στάδια. Αλλά η κοινή μας βάση, η αγάπη μας για αυτή τη δουλειά και όλα αυτά τα κοινά, που μας ενώνουν, μας έκαναν φίλες».

Ο ανταγωνισμός, όμως;

«Δεν γίνεται να υπάρχει ανταγωνισμός. Η επιλογή των φίλων είναι κάτι το σημαντικό. Θαυμάζω τους φίλους μου. Δεν θα μπορούσε να είναι κανείς φίλος μου, αν δεν τον θαύμαζα. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να ισχύσει, από τη στιγμή που όλοι χαιρόμαστε με την πορεία και τις επιτυχίες που κάνει ο καθένας μας. Προσωπικά, συγκινούμαι και νιώθω και περήφανη που είναι φίλοι μου. Αυτό θεωρώ πως διαλύει κάθε έννοια ανταγωνισμού».

Είναι σπάνιο, όμως...

«Οι δικοί μου φίλοι έτσι είναι. Όντως, μπορεί να υπάρχει ο ανταγωνισμός σε άλλες σχέσεις, αλλά σε εμάς δεν υπάρχει αυτό. Μάλιστα, εμείς είχαμε και άλλες εναλλακτικές στον επαγγελματικό προσανατολισμό, δεν ξεκινήσαμε να γίνουμε ηθοποιοί. Κάτι άλλο μας έσπρωξε, μια εσωτερική ανάγκη. Εγώ έχω τελειώσει ΑΣΟΕΕ, η Καίτη φιλολογία, η Ηρώ νομική. Όλοι οι φίλοι μου περάσαμε από πολλά στάδια για να φτάσουμε στον στόχο αυτό, στον οποίο και συναντηθήκαμε. Και πιστεύω πως η συνάντηση αυτή δεν είναι τυχαία».

ΠΗΓΗ: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved