Madonna: Διαψεύδει μετά από 30 χρόνια ότι την κακοποίησε o Sean Penn
Showbiz

Madonna: Διαψεύδει μετά από 30 χρόνια ότι την κακοποίησε o Sean Penn

Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά τις κατηγορίες για επίθεση και κακοποίηση που δέχτηκε από τον τότε σύζυγό της, Sean Penn, έγγραφα φέρνουν στο φως δηλώσεις της Madonna ότι αυτές οι φήμες είναι ψευδείς και απερίσκεπτες. 

Ήταν παντρεμένοι από το 1985 έως και το 1989. Σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης και τα οποία αποκαλύπτει το Variety, η τραγουδίστρια αρνείται τις κατηγορίες για κακοποίηση.

Η κατάθεσή της αναφέρει: «Γνωρίζω τις φήμες που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια και κατηγορούν το Sean για περιστατικά σωματικής επίθεσης και κακοποίησης εναντίον μου.»

Η Madonna αρνείται ότι ο Sean Penn « με χτύπησε, με έδεσε, ή μου επιτέθηκε σωματικά», κατονομάζοντας τις άλλες αναφορές ως εντελώς παράλογες, κακόβουλες, απερίσκεπτες και ψευδείς.

O Sean Penn μηνύει τον Lee Daniels, τον συμπαραγωγό του Empire και του κάνει αγωγή 10 εκατ. δολαρίων επειδή συνέκρινε τον ηθοποιό με τον Terrence Howard σε μια συνέντευξη στο «The Hollywood Reporter»

Ο Daniels υπερασπίστηκε τον Howard, που κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στις πρώην γυναίκες του, λέγοντας : «Ο κακόμοιρος ο Terrence δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από τον Marlon Brando ή τον Sean Penn και ξαφνικά έγινε … δαίμονα. Αυτό είναι σημείο καιρού, ράτσας και το πού είμαστε τώρα στην Αμερική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved