Showbiz

Παπακαλιάτης: «Αυτό που έγινε στα media με τον Χατζησάββα είναι δεύτερο. Δεν το παρακολούθησα»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα και την αντιμετώπιση που έτυχε από τα media και όχι μόνο. 

Ο ηθοποιός φιλοξενείται αυτή την Κυριακή από τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο JoinUs κι εμείς σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά ένα απόσπασμα από αυτά που είπε.

Για τον Μηνά Χατζησάββα είπε: «Δεν παρακολούθησα όλο αυτό που έγινε στα media με τον Μηνά Χατζησάββα από άποψη. Γιατί δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να βλέπω τόσο δεύτερα πράγματα να συμβαίνουν. Με θυμώνει. Απλά αρνούμαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία.»

Για τα λεφτά που έβγαλε:

«Έβγαλα λεφτά. Όμως, από τον ελληνικό κινηματογράφο δεν μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα. Στην Ελλάδα δεν έχουμε βιομηχανία κινηματογράφου Την εποχή της τηλεόρασης έβγαλα χρήματα, όχι τόσα για να πω ότι κάθομαι.»

Για την οικογένεια και τις σχέσεις:

«Ενώ λατρεύω τα παιδιά, από την άλλη πλευρά θα ήθελα να το κάνω συνειδητά και όχι ασυνείδητα. Εκτός και αν είσαι 20 χρονών, που είναι το πιο αυθόρμητο πράγμα που μπορεί να συμβεί. Αν και δεν πιστεύω ότι για τον άντρα υπάρχει κανένα καμπανάκι. Είναι γυναικεία υπόθεση.

Η σχέση και η δέσμευση είναι ωραίο πράγμα. Είναι ωραίο να αγαπάς κάποιον. Αν θέλεις να αγαπήσεις κάποιον πάντα βρίσκεις χρόνο. Ο χρόνος έχει να κάνει με το πόσο σωστός γονιός μπορεί να είσαι. Αλλά θεωρώ πολύ ωραίο πράγμα τα ζευγάρια να είναι χρόνια μαζί. Δεν ξέρω πώς είναι, να σου πω την αλήθεια.»

Για όσα του λείπουν:

«Μου έχουν λείψει οι σταθερές ερωτικές σχέσεις. Όμως πιστεύω πως όταν κάτι σου λείπει πραγματικά, με έναν τρόπο το επιδιώκεις και σου έρχεται. Εμένα πάντα στη ζωή μου, μου ερχόντουσαν αυτά που πραγματικά ήθελα και για τα οποία δούλευα πάρα πολύ»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved