Εξοργισμένη πασίγνωστη ηθοποιός! Έκανε μήνυση στην κατασκευαστική, που ανακαίνισε το σπίτι της!
Showbiz

Εξοργισμένη πασίγνωστη ηθοποιός! Έκανε μήνυση στην κατασκευαστική, που ανακαίνισε το σπίτι της!

Έξαλλη έχει γίνει η ηθοποιός, καθώς οι ατέλειες, οι ζημιές και οι βλάβες, που ακολούθησαν μετά την ανακαίνιση του σπιτιού της είναι πάρα πολλές, ενώ τα χρήματα που έδωσε ήταν πολλές χιλιάδες!

Ο λόγος για την Sharon Stone, η οποία πριν από δυο χρόνια, θέλησε να ανακαινίσει τη βίλα της στο Los Angeles. Έτσι απευθύνθηκε σε μια από τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείας και έδωσε 225,000 δολάρια για να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές. Ανακαίνισε το υπνοδωμάτιό της, το μπάνιο, την κουζίνα και άλλους χώρους. Τώρα, το οίκημα βγάζει συνεχώς βλάβες και ζημιές.

Πολύ δυσαρεστημένη από τις παρατυπίες, αλλά και τις βλάβες που παρουσιάζονται κάθε τρεις και λίγο, η Stone κινήθηκε νομικά. Η εταιρεία, μάλιστα δεν απάντησε ποτέ στα αιτήματά της και αυτή η έλλειψη επαγγελματισμού την έκαναν να εκνευριστεί ακόμη περισσότερο!

Σύμφωνα με την έκθεση του TMZ, ο έλεγχος της ενδοδαπέδιας θέρμανσης τοποθετήθηκε στο μπάνιο, με το ίδιο το μπάνιο να έχει συνεχώς διαρροές. Ενώ, έγινε και επέκταση των δωματίων για την οποία η Stone ενημερώθηκε πως η εταιρεία δεν πήρε ποτέ νόμιμη άδεια, ώστε να προχωρήσει στο σχεδιασμό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved