Τι δε θα ξεχάσει ποτέ από τον γάμο του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος;
Showbiz

Τι δε θα ξεχάσει ποτέ από τον γάμο του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος;

Για τον γάμο του με τη Λίνα Πρίντζου, τον θεσμό του γάμου γενικότερα, αλλά και για το πότε... πεθαίνει ο έρωτας μιλάει στο ΟΚ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος...

Ποια είναι η πιο έντονη εικόνα που έχεις από τον γάμο σου στη Βενετία με τη σύζυγό σου Λίνα Πρίντζου;

«Η πιο ωραία εικόνα που έχω από τον γάμο μας, ήταν η αίσθηση που κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου κατά τη διάρκεια του μυστηρίου».

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

«Ο χρόνος σκοτώνει τον έρωτα, όχι ο γάμος. Κι αυτό έχει να κάνει με το πώς διαχειρίζεσαι μία σχέση για να μη φτάσει σε τέλμα. Δε νομίζω ότι μπορεί να το αναλύσει κανείς. Βλέπει κανείς ζευγάρια, που είναι χρόνια μαζί και είναι ευτυχισμένα. Και όποια συμβουλή κι αν σου δώσουν δεν σημαίνει ότι αν την ακολουθήσεις θα καταφέρεις κι εσύ το ίδιο. Πρέπει να υπάρχει χημεία και γερά θεμέλια. Δεν υπάρχει συνταγή».

Τσακώνεστε με τη Λίνα;

«Οι τσακωμοί μας διαρκούν όσο κρατάει και η μνήμη του χρυσόψαρου. Ειλικρινά, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά, που τσακωθήκαμε και σίγουρα θα ήταν για ασήμαντο λόγο. Όταν συμβιώνεις με έναν άνθρωπο, μαθαίνεις τα ελαττώματα του άλλου και τα αποδέχεσαι. Για να προχωρήσει μία σχέση και ένας γάμος είναι απαραίτητο να είσαι διατεθειμένος να κάνεις αμοιβαίους συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει το τέλειο. Το τέλειο το δημιουργείς εσύ με τις ατέλειές σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved