Σπύρος Σούλης: Η γνωριμία με την Ελένη και ο λόγος που ψυχράνθηκε με τον Αρναούτογλου
Showbiz

Σπύρος Σούλης: Η γνωριμία με την Ελένη και ο λόγος που ψυχράνθηκε με τον Αρναούτογλου

Ο Σπύρος Σούλης το 2003 επέστρεψε από το Λονδίνο και πρώτη φορά τον είδαμε στο παιχνίδι Survivor στο Mega.

«Το είδα σαν ακόμα ένα ταξίδι, σαν μια εμπειρία. Αν και δεν το μετάνιωσα, δεν θα συμβούλευα κανέναν άνθρωπο να υποβάλλει τον εαυτό του στη διαδικασία της reality τηλεόρασης. Βέβαια, δεν παραπονιέμαι, διότι μετά από αυτό ξεκίνησαν πολλά πράγματα» λέει στο περιοδικό People, ένθετο στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Η πρώτη του επαγγελματική τηλεοπτική εμφάνιση ως αρχιτέκτονας είναι το 2004 στην εκπομπή Όμορφος Κόσμος το Πρωί:
«Στο πρωινό του Mega είχα τη δική μου στήλη, με κόνσεπτ να αλλάζω σπίτια. Μετά μου ήρθε η ιδέα να κάνω μια αυτόνομη εκπομπή που θα στηρίζεται στην αλλαγή σπιτιών, κάτι που πρότεινα πρώτα απ’ όλα στους ιθύνοντες του Mega. Οι ίδιοι, λοιπόν, μου πρότειναν να πάω την πρόταση της εκπομπής σε άλλο κανάλι, γιατί, όπως μου είπαν χαρακτηριστικά, “υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα την αφήσουν να προχωρήσει και θα μείνει για πάντα σε ένα γραφείο”. Μετά από τρεις μήνες αναμονής, η φιλική συμβουλή ανθρώπων του Mega με οδήγησε στο να κλείσω ένα ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο στον Alpha. Ήταν καλοκαίρι του 2005 όταν μου έδωσε εκπομπή και μου γνώρισε και την Ελένη Μενεγάκη, που ξεκινούσε την πρώτη της χρονιά στον Aplha. Κανονίσαμε να βγαίνω μία φορά την εβδομάδα στην Ελένη και να κάνω τριάντα επεισόδια Άλλαξέ Το, με προοπτική να συνεχίσει. Ήμουν τόσο χαρούμενος που μετά από λίγες μέρες πήγα στο Mega να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη συμβουλή τους που έπιασε τόπο. Εκείνοι, όμως, παρότι με είχαν συμβουλέψει να το κάνω, δεν χάρηκαν καθόλου. Όταν μίλησα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μου είπε “Γιατί το έκανες αυτό;”. Του εξήγησα πως έφυγα γιατί μου έδωσαν δική μου εκπομπή σε άλλο κανάλι, και μάλιστα έπειτα από παρότρυνση ανθρώπων του Mega. Εκείνος, όμως, δεν μπορούσε να δεχτεί πως τα πράγματα έγιναν με αυτό τον τρόπο, διότι ακόμα και οι ίδιοι οι συνεργάτες του πλέον δεν παραδέχονταν σε εκείνον όλα όσα σου είπα προηγουμένως».
Η εκπομπή Άλλαξέ Το σημείωσε επιτυχία και μετά από τρεις χρονιές, μετακόμισε στον ΑΝΤ1 και παρουσίασε την εκπομπή Με το Δεξί.
«Και στις δύο εκπομπές έκανα αυτό που αγαπούσα. Μοιραζόμουν τη γνώση μου και μέσα από τη δουλειά μου βοηθούσα και ανθρώπους. Ήταν και μια τηλεόραση που άφηνε κάτι χειροπιαστό πίσω της» λέει με νοσταλγία, καθώς τα πράγματα σήμερα έχουν αλλάξει. Ακόμα και η τελευταία του εκπομπή, τα Ζόρικα Επαγγέλματα, που ήταν ένα εντελώς διαφορετικό κόνσεπτ, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς έδειχνε το ρίσκο και την επικινδυνότητα ενός δύσκολου επαγγέλματος. «Αυτή η εκπομπή ήταν μια άλλη πτυχή του εαυτού μου, που την έχω, απλά δεν το γνωρίζει ο κόσμος. Έχω κολυμπήσει δίπλα σε καρχαρίες, έχω κάνει ορειβασία στις Άλπεις, έχω κάνει καταδύσεις σε βάθος 60 μέτρων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved