Δούκισσα Νομικού: Το μάθημα ζωής που πήρε φέτος
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Το μάθημα ζωής που πήρε φέτος

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το μάθημα ζωής που πήρε φέτος.

«Ένα μάθημα ζωής που πήρα φέτος ήταν ότι πρέπει να ακούς πάντα το ένστικτό σου και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν 100%. Εξαιρείται η οικογένειά σου, φυσικά» τόνισε στο People.

«Αυτό που με στενοχώρησε ήταν ο διχασμός του καλοκαιριού. Ήμασταν χωρισμένοι στα δύο. Η Ελλάδα είχε χωριστεί στα δύο, σε κάθε σπίτι, ακόμα και μέσα στην ίδια οικογένεια, στην ίδια παρέα, ήμασταν διχασμένοι. Οι Έλληνες, όμως, έχουμε αποδείξει ότι όταν στα δύσκολα γινόμαστε μια γροθιά, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.»

«Αυτό που με ενθουσίασε είναι όταν είδα τη μεγάλη απήχηση που είχε η πρώτη μου προσωπική σειρά ρούχων. Δεν σου κρύβω πως ήταν μεγαλύτερη από αυτήν που έλπιζα. Ήδη στα περισσότερα καταστήματα της Pink Woman η Dutchesss Collection έχει εξαντληθεί! Τα ρούχα έχουν αγαπηθεί από όλες μου τις φίλες στην Ελλάδα, στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό. Είναι τέτοια η χαρά μου που βλέπω κορίτσια να φορούν τα ρούχα μου! Είναι τιμή μου να με εμπιστεύονται. Μάλιστα, τις προάλλες πήγα σε ένα γάμο κι είδα ένα όμορφο κορίτσι να φοράει ένα μακρύ φόρεμα από τη συλλογή μου. Ξετρελάθηκα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved