Δημήτρης Παπάζογλου: Οι συνεργασίες που ξεχώρισε
Showbiz

Δημήτρης Παπάζογλου: Οι συνεργασίες που ξεχώρισε

Η γνωριμία του Δημήτρης Παπάζογλου με τον Γιάννη Μπέζο έγινε πριν από πολλά χρόνια. 

«Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είχε περάσει από οντισιόν για το μιούζικαλ Εβίτα και τον είχαμε επιλέγει, αλλά τελικά κάποιες δικές του υποχρεώσει δεν ευνόησαν τη συνεργασία. Η Αλίκη αναγνώριζε το ταλέντο του, αλλά δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα. Δεν συμπαθούσε κανέναν που ασχολιόταν με τον συνδικαλισμό». Από καστ της Αλίκης γνώρισε και τον νεαρό τότε ηθοποιό Θανάση Τσαλταμπάση, τον οποίο είχε επιλέξει στην παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας».

Η συνεργασία, όμως, που θα του μείνει αξέχαστη ήταν με τη Μαρινέλλα και τη Ζωή Λάσκαρη. «Η Μαρινέλλα έχει ρυθμό, όπως και η Λάσκαρη, η οποία υπήρξε καλλονή. Στο "Μερικοί το προτιμούν καυτό" κατέβαινε τις σκάλες και όλη η πλατεία αναστέναζε», θυμάται.

Σε οντισιόν της Αλίκης είχε έρθει και ο Τάκης Ζαχαράτος, ένας καλλιτέχνης με τον οποίο ο Δημήτρης Παπάζογλου έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια. Τότε ο Ζαχαράτος ήταν νεαρός και στρουμπουλός και είχε πει στην Αλίκη ότι θέλει να παίξει έναν δικό του ρόλο. Στην οντισιόν, λοιπόν, υποδύθηκε την ένοικο μιας πολυκατοικίας, στην οποία έμεναν οι άσπονδες φίλες Βουγιουκλάκη - Καρέζη. Η Αλίκη το διασκέδασε και έσκασε στα γέλια. «Ο Ζαχαράτος αποτελεί φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα», λέει ο Δημήτρης.

«Βρίσκεται σε επίπεδο σταρ εξωτερικού. Μιμείται, γράφει κείμενα και χορεύει, κάτι σαν τη Λάιζα Μινέλι. Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του». Εξίσου ταλαντούχο θεωρεί και τον Σταμάτη Φασουλή, με τον οποίο έχουν συνυπογράψει πολλές δουλειές. «Ο Σταμάτης είναι ταλαντούχος και δαιμόνιος», αναφέρει. «Παρακολουθεί την πρόβα και παράλληλα ακούει τι γίνεται στην εξώπορτα του θεάτρου. Πάντα απορούσα πώς μπορεί και το κάνει. Όπως απορώ με τις γκουρμέ αλχημείες του όταν μας προσκαλεί για τραπέζι στο σπίτι. Ανοίγει βάζα και ρίχνει μπαχάρια χωρίς συνταγή και μεζούρα και το φαγητό βγαίνει το κάτι άλλο. Του λέω ότι μου θυμίζει τους περίεργους μάγους της Ανατολής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved