Εύα Αντωνοπούλου: «Δεν είμαι σπάταλη»
Showbiz

Εύα Αντωνοπούλου: «Δεν είμαι σπάταλη»

Η Εύα Αντωνοπούλου θεωρείται από τις πιο όμορφες παρουσίες στον χώρο της ενημέρωσης. Έχει συνείδηση της εικόνας της όταν είναι στον αέρα; 

«Όχι. Όταν βγαίνω στον αέρα επικεντρώνομαι στην είδηση, στο δελτίο. Έχουμε άλλωστε εξαιρετικές συνεργάτιδες που φροντίζουν την εμφάνιση μας, το μακιγιάζ, τα μαλλιά μας. Γενικά, είμαι κοκέτα. κάνω τη γυμναστική μου, και όπως όλες οι γυναίκες, μου αρέσει να είμαι περιποιημένη κι αν πάρω και δυο τρία κιλά θα κάνω και τη δίαιτα μου. Χωρίς υπερβολές, δεν ζω με ένα μαρούλι την ημέρα, θα απολαύσω το φαγητό και το κρασί και το γλυκό μου» τόνισε στο Votre Beaute.

-Πώς ντύνεσαι στην προσωπική σου ζωή;

«Μόνο αν έχω επαγγελματικό ραντεβού ή συνέντευξη θα με δεις ντυμένη με κοστούμι, γόβα και πουκάμισο. Αυτό είναι το drecc code της δουλειάς. Αλλιώς, ντύνομαι πολύ πιο χαλαρά. Μου αρέσει πάρα πολύ όμως το στιλάτο ντύσιμο αλλά και το ανδρόγυνο look.»

-Ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ρούχα;

«Δεν είμαι σπάταλη. Πιο μικρή ήμουν περισσότερο σπάταλη. Έχω φροντίσει πάντως να κάνω τις σωστές επενδύσεις σε κλασικά, διαχρονικά κομμάτια. Με όλα όσα συμβαίνουν μπαίνεις στη λογική να σκεφτείς πως ίσως τώρα που δουλεύεις πρέπει να κάνεις αποταμίευση» .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved