Εύα Αντωνοπούλου: «Η καλή εμφάνιση βοηθάει και δεν είναι καθόλου εμπόδιο στην ενημέρωση»
Showbiz

Εύα Αντωνοπούλου: «Η καλή εμφάνιση βοηθάει και δεν είναι καθόλου εμπόδιο στην ενημέρωση»

Ποιο είναι τοπίο θετικό σχόλιο που έχεις ακούσει για τη δουλειά τη η Εύα Αντωνοπούλου και ποιο το πιο αρνητικό; 

«Το πιο θετικό είναι ταυτόχρονα και το πιο αρνητικό! Έχει παραπονεθεί κάποιος οπαδός της Νέας Δημοκρατίας ότι πιέζω πολύ τους Νεοδημοκράτες κι αντίστοιχα ένα Συριζαίος ότι πιέζω πολύ τους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δείχνει όμως ότι κάνω καλά τη δουλειά μου...» τόνισε στο Votre Beaute.

-Είσαι όμορφη, έχεις στυλ θα μπορούσες να κάνεις επιτυχημένη τηλεοπτική καριέρα σε εκπομπές lifestyle. Η εικόνα σου λειτουργεί ως σύμμαχος στον τομέα της ενημέρωσης;

«Με έχει βοηθήσει. Η καλή εμφάνιση βοηθάει και δεν είναι καθόλου εμπόδιο στην ενημέρωση. Το θέμα είναι η καλή εμφάνιση να συνδυάζεται και με άλλα χαρακτηριστικά. Για μένα το μεγαλύτερα όπλο είναι η μαχητικότητα, η επιμονή. Να δουλεύεις πολύ, να το ψάχνεις πολύ, να διαβάζεις πολύ».

-Υπήρξες υπερπροστατευμένο παιδί ή είχες μάθει να διεκδικείς από μικρή;

«Από παιδί ήμουν έτσι. Είμαι μοναχοπαίδι. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πέντε χρόνων. Πάλευαν κι αυτοί αντίστοιχα να κάνουν καριέρα, να πετύχουν στον τομέα τους, δούλευαν πολύ κι έτσι έμενα πολλές ώρες μόνη μου. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής πυρηνικής τεχνολογίας και η μητέρα μου τοπογράφος αρχιτέκτονας. Δούλευαν πολύ κι εγώ ήμουν πολύ αυτόνομη από παιδί. Αυτό σίγουρα με βοήθησε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved