Showbiz

Εύα Αντωνοπούλου: «Ακόμη κι όταν αγανακτώ, η δουλειά μου απαιτεί να κρατώ την ψυχραιμία μου»

Η Εύα Αντωνοπούλου λόγω και των πολιτικών εξελίξεων, δούλευε συνέχεια. Πόσο καιρό έχει να πάει διακοπές;

«Έκανα διακοπές λίγες μέρες τον Αύγουστο. Διακοπές πηγαίνω, αλλά πάντα το τηλέφωνο είναι δίπλα μου. Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά δεν μπορείς να πεις κατεβάζω τα ρολά, τα κλείνω όλα και γεια σας» τόνισε στο Votre Beaute.

-Πόσο συχνά σου συμβαίνει να αγανακτείς με το περιεχόμενο μιας είδησης ή με τις δηλώσεις κάποιον καλεσμένου σου;

«Ακόμη κι όταν αγανακτώ, η δουλειά μου απαιτεί να κρατώ την ψυχραιμία μου και να μην το δείξω. Δεν μου αρέσουν οι κραυγές στην τηλεόραση, δεν μου ταιριάζουν. Αυτό που με νευριάζει πολλές φορές και προσπαθώ να το συγκρατήσω, είναι όταν οι καλεσμένοι δεν απαντούν ευθέως στις ερωτήσεις, υπεκφεύγουν, ή τους ρωτάς για το άσπρο κι εκείνοι σου απαντούν για το μαύρο. Τότε γίνομαι πιεστική κι επαναλαμβάνω όσο περισσότερες φορές χρειάζεται την ερώτηση».

-Λες να είμαστε κοντά στην εποχή που η πολιτικοί θα είναι εντελώς απαξιωμένοι;

«Είναι πολύ επικίνδυνο να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο - και όχι, δεν πιστεύω ότι ισχύει. Ωστόσο είναι αλήθεια ότι οι πολιτικοί μας έχουν απογοητεύσει τον κόσμο. Το πολιτικό μας σύστημα αποδείχτηκε πολύ κατώτερο των περιστάσεων. Στην Πορτογαλία κάθισαν στο ίδιο τραπέζι όλα τα κόμματα, συντονίστηκαν για το καλό της χώρας και κατάφεραν να απαγκιστρωθούν από το μνημόνιο. Στην Ελλάδα, όταν ένας πρωθυπουργός καλεί σε συναίνεση είναι πάντα λίγο πριν πέσει…»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved