Ανδρίτσου: «Ίσως είναι η μοναδική σχέση, στην οποία σκέφτομαι πρώτα εκείνον και μετά τον εαυτό μου»
Showbiz

Ανδρίτσου: «Ίσως είναι η μοναδική σχέση, στην οποία σκέφτομαι πρώτα εκείνον και μετά τον εαυτό μου»

Πώς περιγράφει στο ΟΚ η Βασιλική Ανδρίτσου τον γάμο της με τον εδώ και 11 χρόνια σύντροφό της, Νίκο Συμεωνίδη και πώς τους τσακωμούς τους;

Βασιλική, είσαι 11 χρόνια μαζί με τον άντρα σου Νίκο Συμεωνίδη. Είστε ερωτευ­μένοι όπως στην αρχή της σχέσης σας;

 

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος πλην των γονιών μου, που με αγαπάει περισσότερο από τον Νίκο. Το βλέπω. Μου το δείχνει. Κι εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω κανέναν να τον πληγώσει, αλλά κι εγώ η ίδια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει κάτι που θα τον στενοχωρήσει. Ίσως είναι η μοναδική σχέση, που είχα, στην οποία σκέφτομαι πρώτα εκεί­νον και μετά τον εαυτό μου».

 

Έχετε ανταλλάξει ποτέ βαριές κουβέντες;

 

 «Όχι, ποτέ. Μπορεί να έχουμε τσα­κωθεί, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά βαριές κουβέντες, από αυτές που δεν γυρίζουν πίσω, δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ. Εμείς στην ουσία δεν θα τσακωθούμε. Το πολύ πολύ να λογομαχή­σουμε ή να τσακωθώ μόνη μου, γιατί είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που ό,τι σκέφτομαι θα το πω εκείνη την ώρα, δεν θα μετρήσω από μέσα μου μέχρι το 10, για να προλάβω να το επεξεργαστώ λίγο καλύτερα». (Γελάει.)

 

Βασιλική, είσαι 11 χρόνια μαζί με τον άντρα σου Νίκο Συμεωνίδη. Είστε ερωτευμένοι όπως στην αρχή της σχέσης σας;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος πλην των γονιών μου, που με αγαπάει περισσότερο από τον Νίκο. Το βλέπω. Μου το δείχνει. Κι εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω κανέναν να τον πληγώσει, αλλά κι εγώ η ίδια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει κάτι που θα τον στενοχωρήσει. Ίσως είναι η μοναδική σχέση, που είχα, στην οποία σκέφτομαι πρώτα εκείνον και μετά τον εαυτό μου».

Έχετε ανταλλάξει ποτέ βαριές κουβέντες;

«Όχι, ποτέ. Μπορεί να έχουμε τσακωθεί, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά βαριές κουβέντες, από αυτές που δεν γυρίζουν πίσω, δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ. Εμείς στην ουσία δεν θα τσακωθούμε. Το πολύ πολύ να λογομαχήσουμε ή να τσακωθώ μόνη μου, γιατί είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που ό,τι σκέφτομαι θα το πω εκείνη την ώρα, δεν θα μετρήσω από μέσα μου μέχρι το 10, για να προλάβω να το επεξεργαστώ λίγο καλύτερα». (Γελάει.)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved