Ποια είναι η όμορφη Ουγγαρέζα που έχει κλέψει την καρδιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;
Showbiz

Ποια είναι η όμορφη Ουγγαρέζα που έχει κλέψει την καρδιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;

Η εντυπωσιακή Andrea Osvart έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του Xριστόφορου Παπακαλιάτη...

Στην ταινία «Ένας άλλος κόσμος» η Andrea Osvárt υποδύεται τη γοητευτική Ελίζ, που γνωρίζει τυχαία τον Γιώργο (Χριστόφορο Παπακαλιάτη) και ένα one night stand οδηγεί σε μια παράνομη σχέση που θα σημαδέψει τη ζωή και των δύο. Ποια είναι, όμως, η όμορφη Ουγγαρέζα;

Γεννημένη στις 25 Απριλίου του 1979, η γοητευτική Andrea μεγάλωσε στην πόλη Tamasi της Ουγγαρίας μαζί με τα τέσσερα αδέλφια της. Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της στο People ως ένα ήρεμο... αγοροκόριτσο. «Με θυμάμαι να παίζω πάντοτε με αγόρια και να σκαρφαλώνω σε δέντρα, παρότι ήμουν καλό κορίτσι! Νομίζω πως η επαναστατική μου πλευρά ξύπνησε όταν ενηλικιώθηκα» εξηγεί.

Είναι 16 ετών όταν κερδίζει τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό Look of the Year στην Ουγγαρία και μετακομίζει στη Βουδαπέστη, όπου θα δουλέψει ως μοντέλο, ταξιδεύοντας για φωτογραφίσεις και διαφημιστικά τόσο σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όσο και στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ασία. Αν και συμμετείχε σε περισσότερα από τριάντα διαφημιστικά σποτ, η ίδια εξηγεί στο People πως το μόντελινγκ και η μόδα ουδέποτε υπήρξαν για εκείνη όνειρο ζωής. «Ποτέ δεν με ενδιέφερε πραγματικά η μόδα. Δεν ακολουθώ τις τάσεις και δεν κοιτάζω τις νέες κολεξιόν. Απλά δούλευα στη βιομηχανία της μόδας, αλλά ποτέ δεν είχα πάθος για αυτή, ειλικρινά. Έχει κατά πολύ να κάνει με την καταναλωτική κοινωνία που εκφράζει η μόδα, με την οποία δεν συμφωνώ, γιατί πιστεύω πως δίνει λάθος πρότυπα στη νέα γενιά. Δεν αγοράζω ποτέ περιοδικά. Λυπάμαι που το λέω αυτό» λέει γελώντας. Η Andrea σπούδασε ιταλική γλώσσα και τέχνες στο πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας, αλλά η μεγάλη της αγάπη ήταν η υποκριτική. Μέσα από το μόντελινγκ κατάφερε να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα και έτσι γράφτηκε στη δραματική σχολή Földessy Margit την εποχή που ζούσε στη Βουδαπέστη.

Ήταν μόλις 20 χρόνων, όταν πήρε ένα ρόλο που κάθε νεαρή ηθοποιός θα ονειρευόταν στην ταινία Παιχνίδι Κατασκόπων του Tony Scott και εμφανίστηκε δίπλα στον Brad Pitt και τον Robert Redford. Tότε ήταν που αποφάσισε να αφήσει πίσω της το μόντελινγκ και να εστιάσει στην καριέρα της ως ηθοποιός. Στα επόμενα χρόνια παρακολούθησε μαθήματα σεναρίου στη σχολή Schilling-Moharos στην Ουγγαρία και συνέχισε τις σπουδές της στην International Acting School της Ρώμης, όπου έζησε για δέκα χρόνια, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο LA. Πριν από τρία χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, γιατί της έλειπαν οι φίλοι και η οικογένειά της. Της είναι πιο εύκολο να προσεγγίσει ένα χαρακτήρα όταν μιλά τη μητρική της γλώσσα; «Η αλήθεια είναι πως μόνο μία από τις σαράντα ταινίες όπου έχω παίξει είναι ουγγρική. Έτσι, είναι δύσκολο να απαντήσω, αφού ουσιαστικά ποτέ δεν παίζω ένα ρόλο μιλώντας στη γλώσσα μου. Νομίζω πως νιώθω πιο άνετα όταν μιλώ αγγλικά και ιταλικά, αν και αυτό τον καιρό κάνω γυρίσματα για μια μίνι τηλεοπτική σειρά που είναι στα γερμανικά και θα προβληθεί το Φεβρουάριο. Eίναι βέβαια λίγο χαοτικό όλο αυτό. Κάποιες φορές ξυπνώ και δεν ξέρω τι γλώσσα μιλάω, ποια είμαι, πού είμαι και γιατί και αρχίζω να μπερδεύω τις γλώσσες, γιατί είναι όλες μπλεγμένες μέσα στο κεφάλι μου! Πάντως, κατά κάποιον τρόπο, μου είναι πιο εύκολο να παίζω σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική μου, γιατί νομίζω πως τότε ο κόσμος είναι πιο επιεικής μαζί μου. Δέχονται τα μικρά λάθη και τις όποιες ατέλειες. Αν έπαιζα στα ουγγρικά, θα ήμουν εμμονική με την τελειότητα, γνωρίζοντας πως θα μου ασκούσαν πιο αυστηρή κριτική».

Για τα γυρίσματα της ταινίας Ένας Άλλος Κόσμος βρέθηκε για τρεις εβδομάδες στην Αθήνα, όμως δεν είχε το χρόνο να εξερευνήσει όπως θα ήθελε την ελληνική πρωτεύουσα. «Επί τρεις εβδομάδες είχαμε γυρίσματα κάθε μέρα. Όμως, πήγα περιπάτους στην Πλάκα, ανακάλυψα κάποια όμορφα μέρη στους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο μου και κάποιο βράδυ βγήκαμε και με τον Χριστόφορο. Πήγα και στην Ακρόπολη, όμως δεν πρόλαβα να δω πολλά. Είχα ξαναέρθει στην Ελλάδα πριν από χρόνια, είχα πάει στην Κρήτη και στην Κέρκυρα και γνωρίζω πως είναι ένα εκπληκτικό μέρος». Μάλιστα, η Andrea διηγήθηκε στο περιοδικό Hello! ένα περιστατικό από εκείνες τις διακοπές που είχε κάνει στην Κέρκυρα όταν ήταν μόλις 19 ετών, μαζί με τον καλύτερό της φίλο και το τότε αγόρι της, με το οποίο έβγαινε μόλις δύο μήνες. «Πριν ξεκινήσουμε σκεφτόμουν πως δεν ταιριάζαμε, αλλά είχαμε ήδη κανονίσει τις διακοπές μας, οπότε ταξιδέψαμε κανονικά. Το πρώτο βράδυ στο νησί βρήκα ως δικαιολογία πως το δωμάτιο είχε κουνούπια, για να αποφύγουμε να κοιμηθούμε μαζί. Ο τότε σύντροφός μου, με ψυχραιμία, με ρώτησε αν ο καλύτερός μου φίλος ξέρει πώς αισθάνομαι για εκείνον. Η παρατήρησή του με σόκαρε, γιατί συνειδητοποίησα αυτό που εκείνος είχε ήδη καταλάβει, πως ήμουν φουλ ερωτευμένη με τον καλύτερό μου φίλο» είπε στο περιοδικό, εξηγώντας πως το ίδιο βράδυ χώρισε, μίλησε στο φίλο της και ξεκίνησε μια σχέση που κράτησε πάνω από ένα χρόνο και παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς έρωτες που έχει ζήσει. Κινηματογραφικά, στην ταινία Ένας Άλλος Κόσμος, συναντά τυχαία και ερωτεύεται έναν Έλληνα. Μια σχέση που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο που βλέπει τη ζωή και τους ανθρώπους. Θα έκανε ποτέ σχέση με έναν άντρα που έχει εντελώς διαφορετική μενταλιτέ και κουλτούρα από εκείνη; «Ναι, θεωρώ πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να είσαι μαζί με κάποιον που δεν μιλά τη γλώσσα σου και έχει διαφορετική κουλτούρα» λέει στο People και σπεύδει να εξηγήσει: «Έχει κάτι το εξωτικό μια τέτοια σχέση και το γεγονός πως ποτέ δεν θα τον καταλάβεις απόλυτα είναι με τον τρόπο του συναρπαστικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved